Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Νέοι σύγχρονοι υπολογιστές στα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων.

neoi ipolog 2Οκτώ υπολογιστές νέας τεχνολογίας παρέδωσε τη Δευτέρα σε Σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου κ. Νικόλαος Μαγκαφάς. Οι υπολογιστές, που παραδόθηκαν στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑΛ και στο Γυμνάσιο Καλαβρύτων, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κλειτορίας, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Δάφνης και στο Γυμνάσιο Αροανίας, θα χρησιμοποιηθούν ως servers στα Εργαστήρια Πληροφορικής των παραπάνω Σχολείων.

Με τους νέους υπολογιστές αναβαθμίζονται τα εργαστήρια που είχαν καταστεί δυσλειτουργικά λόγω των παλαιάς τεχνολογίας υπολογÎστών και δυσχέραιναν το μάθημα της Πληροφορικής, ένα μάθημα που στη σύγχρονη κοινωνία της πληροφορίας χαρακτηρίζεται πρωτεύον και απαραίτητο.
Ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Μαγκαφάς είχε αναθέσει στη Διευθύντρια του ΕΠΑΛ κ. Κάντζαρη (με ειδικότητα Πληροφορικής) και στον καθηγητή της Πληροφορικής κ. Χάλλα να διεκπεραιώσουν ως ειδικοί την όλη διαδικασία, δηλαδή να καταλήξουν στις προδιαγραφές των υπολογιστών και να πάρουν προσφορές, τις οποίες οι ίδιοι αξιολόγησαν. Μάλιστα ο νέος server έχει ήδη εγκατασταθεί στο ΕΠΑΛ σε συνεργασία με το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Αχαΐας, ενώ αναμένεται να εγκατασταθούν και οι άλλοι επτά στα υπόλοιπα σχολεία. Η δαπάνη για την αγορά των νέων υπολογιστών ανέρχεται σε 4300 ευρώ περίπου και καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων, η οποία ανταποκρίθηκε στην ανάγκη των σχολείων παρά την πενιχρή χρηματοδότησή της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Όταν η τέχνη πάει σχολείο. «”Καύσιμο” στα σχολεία». »
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ