Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Σύναψης Συμβάσεων Ανάθεσης Εργασιών

mouseio logo

Το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 24/2016 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, πρόκειται να συνάψει Συμβάσεις Ανάθεσης Εργασιών για την υποστήριξη του διοικητικού, ερευνητικού, επιστημονικού και οργανωτικού έργου του, με δύο (2) φυσικά πρόσωπα στον ρόλο του επιστημονικού υπεύθυνου και επιστημονικού συνεργάτη αντίστοιχα. Συγκεκριμένα:

α. Η πρώτη Σύμβαση- του επιστημονικού υπεύθυνου -θα συναφθεί με κάτοχο Πτυχίου Φιλολογίας-Τμήματος ιστορικού, επτάμηνης διάρκειας- μέχρι 31-12-2016
β. Η δεύτερη Σύμβαση- του επιστημονικού συνεργάτη -θα συναφθεί με κάτοχο Πτυχίου Π.Ε. συναφούς ειδικότητας με τους σκοπούς του Μουσείου ή με κάτοχο Πτυχίου Τ.Ε.-Τμήματος Μουσειολογίας ή Τμήματος Προστασίας & Συντήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, πεντάμηνης διάρκειας- μέχρι 31-10-2016

Απαραίτητα προσόντα-εκτός των ανωτέρω

  • Αριστη αποδεδειγμένη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  • Πολύ καλή αποδεδειγμένη γνώση πληροφορικής.

Πρόσθετα προσόντα:

  • Τίτλος μεταπτυχιακός,
  • Τίτλος διδακτορικός,
  • Άριστη αποδεδειγμένη γνώση δεύτερης γλώσσας,

Τυχόν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και εντοπιότητα θα συνεκτιμηθούν.

(Η προϋπηρεσία να συνοδεύεται από συστατική επιστολή του προηγούμενου Φορέα-Η εντοπιότητα περιλαμβάνει τον Καλλικρατικό Δήμο Καλαβρύτων).
Μετά τη λήξη της προθεσμίας της κατάθεσης των δικαιολογητικών και σε εύλογο χρονικό διάστημα, όλοι όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη από την αρμόδια επιτροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων, όπως βιογραφικό σημείωμα, επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, και κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους, το αργότερο μέχρι και τις 22/ο4/2016 στην παρακάτω διεύθυνση:

Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος
Συγγρού 1-5, 250 01 Καλάβρυτα, Τηλ. & Fax: 26920 23646
E-mail: info@dmko. gr /// www.dmko. gr

Σημ. στην ιστοσελίδα του Μουσείου-Ανακοινώσεις-οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθούν σχετικά έγγραφα προς διευκόλυνση της υποβολής της αίτησής τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Τ.Σ.Υ.

Χρίστος Φωτεινόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 13 Απριλίου 2016 15:56
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ