Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Συνεδρίαση Σχολικών Επιτροπών

sxol epit 1Την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων, συνεδρίασαν τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου τους, κ. Νίκου Μαγκαφά.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα, που αφορούσαν κυρίως την κατανομή πιστώσεων και τη χρηματοδότηση Σχολικών Μονάδων. Επίσης έγινε ενημέρωση και ψήφιση πιστώσεων για τις κάτωθι εργασίες που έγιναν σε διάφορα σχολεία, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία τους και την ασφάλεια των μαθητών:

  1. Στο σχολικό συγκρότημα «Ευσέβιος Κηπουργός», στα Καλάβρυτα: α) έγιναν εργασίες για την διευθέτηση των όμβριων υδάτων, β) τοποθετήθηκαν μπασκέτες, στο αντίστοιχο γήπεδο και γ) ενισχύθηκε με σύγχρονη μικροφωνική εγκατάσταση η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολικού συγκροτήματος, η οποία εξυπηρετεί και τις ανάγκες διαφόρων εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων.
  2. Στο Λύκειο Κλειτορίας, αντικαταστάθηκαν οι σωληνώσεις της κεντρικής θέρμανσης, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση και λειτουργία της θέρμανσης του κτιρίου, συνολικά.
  3. Στο Γυμνάσιο Δάφνης, επισκευάσθηκαν και ανακαινίστηκαν οι τουαλέτες λύνοντας έτσι το σοβαρό πρόβλημα που αφορούσε την υγιεινή των μαθητών,πρωτίστως, αλλά και των διδασκόντων.
  4. Στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων: α) έγινε μετατροπή της κεντρικής πόρτας της εισόδου στον αύλειο χώρο, ενέργεια απαραίτητη για την ασφάλεια των μικρών μαθητών, β) επενδύθηκαν με πέτρα οι σκάλες που συνδέουν τα δύο επίπεδα του αύλειου χώρου και γ) επενδύθηκε το τοιχίο περίφραξης του αύλειου χώρου, βελτιώνοντας αισθητικά την εικόνα του σχολείου.

Τέλος, στο συνολικό απολογισμό της σχολικής χρονιάς, κοινή διαπίστωση όλων των μελών και των δύο Επιτροπών (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) ήταν ότι, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, που υφίσταται η χώρα μας, της οποίας ο αντίκτυπος είναι μεγάλος και στις σχολικές μονάδες, με τη μείωση των σχετικών χρηματοδοτήσεων από τους ΚΑΠ του Υπουργείου Εσωτερικών, τα σχολεία λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Νικόλαος Μαγκαφάς
Βοηθός Δημάρχου σε Θέματα Παιδείας και
Δια Βίου Μάθησης και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών
του Δήμου Καλαβρύτων

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 13:00
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ