Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Συνάντηση Καμίνη - Λαζουρά.

1Με το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, συναντήθηκε, την Τρίτη, 26 Ιουλίου, στο Δημαρχείο Αθηνών, στην πλατεία Δημαρχείου – Κοτζιά, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς.
Το αντικείμενο της συνάντησης, ήταν, η ανάπτυξη και εξέταση του εγγράφου αιτήματος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος, για την κατασκευή ενός συμβολικού Μνημείου των Ελληνικών Ολοκαυτωμάτων, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, το οποίο ο Δήμαρχος Αθηναίων, αντιμετώπισε θετικά και ζήτησε να σταλεί στο Δήμο Αθηναίων, η αρχιτεκτονική (η “μακέτα”) του μνημείου, για περαιτέρω επεξεργασία και με σκοπό την υλοποίηση του αιτήματος.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη συνεργασία των Δήμων Αθηναίων και Καλαβρύτων και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αθηναίων και δι’ αυτού το Δημοτικό Συμβούλιο, για τη σημαντική βοήθεια και στήριξη που παρέχει σε μηχανήματα και εξοπλισμό, στον ορεινό Δήμο μας.
Κατά τη συνάντηση των δύο Δημάρχων, ήταν παρών και ο σύμβουλος του Δημάρχου Αθηναίων και γνωστός Καλαβρυτινός κ. Θανάσης Ζησιμόπουλος.

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ