Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Ο Δήμος Καλαβρύτων, στην Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού "NOSTOS EXPO".

nostos1Το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων, στην Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού "NOSTOS EXPO", που άνοιξε τις πύλες της, σήμερα, στη Ναύπακτο, είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και ιδιαίτερη κίνηση.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, έκανε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολο Κατσιφάρα και τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου, κ. Ιερόθεο, οι οποίοι επισκέφθηκαν και το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων, μαζί, με το Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργο Τζιάλλα, με πολλούς, φίλους, Δημάρχους και ακόμη περισσότερους επισκέπτες.

Παρόντες, σήμερα, στο περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Χουλιάρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δημήτρης Κατσικόπουλος και Στέλλα Πανουτσακοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, Λεωνίδας Σπυρόπουλος, η Διευθύντρια του Φορέα Χελμού-Βουραϊκού, Ελένη Κουμούτσου, η ειδική σύμβουλος του Δήμου, Χρύσα Παπαδάτου και ο επαγγελματίας, του εναλλακτικού τουρισμού και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Κακκαβάς.

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ