Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

sxol xion 2017Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας με σφοδρή χιονόπτωση. Δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ που μεταφέρει το μεγαλύτερο αριθμό μαθητών στα σχολεία της περιοχής τους και δε θα πραγματοποιηθούν ούτε αύριο όπως ενημερωθήκαμε ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ. Δύσκολη θα είναι και η μεταφορά των μαθητών με ΤΑΞΙ όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος των οδηγών ΤΑΞΙ, ακόμη και αδύνατη από κάποια τοπικά διαμερίσματα του Δήμου μας.

Η απόφαση ελήφθη, ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών των σχολικών μονάδων (στους οποίους κοινοποιήθηκε έγγραφο, που ζητούσε την ενημέρωσή για την κατάσταση της κάθε σχολικής μονάδας), από τον Προέδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικολάου Μαγκαφά, υπευθύνου του Δήμου Καλαβρύτων για τα θέματα παιδείας.

Οι μαθητές, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ενημερώνονται καθημερινά από τις ανακοινώσεις του Δήμου σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων κατά τις επόμενες ημέρες.


Ο Βοηθός Δημάρχου σε Θέματα
Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και
Πρόεδρων των Σχολικών Επιτροπών
Δήμου Καλαβρύτων

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 14:20
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ