Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Βράβευση του Δήμου Καλαβρύτων για τον Αγώνα Δρόμου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

lazouras vitsasΟ Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, θα παραστεί σήμερα το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο, στην Αθήνα, στην τελετή βράβευσης αθλητών και αθλητριών των αθλητικών ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, που διοργανώνει το Υπουργείο και το Γενικό Επιτελείο, Εθνικής Άμυνας και στην οποία θα βραβευθεί και ο Δήμος Καλαβρύτων για τη συνδρομή του στον Αγώνα Δρόμου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Ναυάρχου Π.Ν. Ευάγγελου Αποστολάκη προς το Δήμαρχο Καλαβρύτων.

Όπως είναι γνωστό, από το έτος 2015 ο Δήμος Καλαβρύτων, καθιέρωσε και διοργανώνει σε συνεργασία με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) κάθε αρχές Δεκεμβρίου, στις ημέρες της επετείου του Ολοκαυτώματος, τον Αγώνα Δρόμου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, 10.000 μέτρων, σαν μια ένδειξη τιμής και σεβασμού στη μνήμη των άδικα εκτελεσθέντων Καλαβρυτινών από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, στις 13-12-1943.

Και την πρώτη (13-12-2015) και τη δεύτερη (10-12-2016) χρονιά που διοργανώθηκε αυτός ο Αγώνας, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, τόσο από άποψη οργάνωσης αυτού, όσο και από άποψη συμμετοχής, αφού η συμμετοχή των αγωνιζομένων σ’ αυτούς, άγγιξε, κάθε φορά, τους χίλιους. Μεταξύ δε των αγωνιζομένων ήταν και οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τζουμελέκα, αξιωματικοί και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων, μεγάλος αριθμός επισκεπτών – δρομέων και πάρα πολλοί Καλαβρυτινοί, όπως η αθλήτρια Σοφία Ρήγα και άλλοι.

Στόχος του Δήμου Καλαβρύτων, είναι αυτός ο Αγώνας Δρόμου να καθιερωθεί και να έχει κάθε χρόνο και μεγαλύτερη συμμετοχή και επιτυχία.

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ