Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες του Δήμου Καλαβρύτων να συμμετάσχουν στις εκθέσεις ACHAIA Fest 2017 ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ, στην Πάτρα, 11-15 Μαΐου και ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, 18-21 Μαΐου 2017.

kal ell geusiΗ προβολή και ανάδειξη και διαφήμιση των εξαιρετικών, αγνών, τοπικών, γεωργικών, κτηνοτροφικών, μελισσοκομικών και άλλων προϊόντων, η στήριξη των παραγωγών και των επαγγελματιών μας και η ενίσχυση και προώθηση των ιστορικών, αρχαιολογικών, θρησκευτικών, φυσικών, αναπτυξιακών και τουριστικών αξιοθεάτων και υπηρεσιών της περιοχής μας, αποτελεί προτεραιότητα και συνεχή επιδίωξη του Δήμου Καλαβρύτων.

Συμβάλλοντας στην επίτευξη των παραπάνω επιδιώξεων, ο Δήμος Καλαβρύτων, μεταξύ των άλλων ενεργειών και δράσεων, στις οποίες προβαίνει, συμμετέχει και έχει αναλάβει το κόστος αυτής της συμμετοχής, σε δυο πολύ σημαντικές εκθέσεις τροφίμων, προϊόντων, υπηρεσιών και γαστρονομίας, που γίνονται, η μία 1) ACHAIA Fest 2017 ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, από 11 έως 15 Μαΐου 2017 και η άλλη 2) ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ – Ταξίδι στην Ελλάδα, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου Αθηνών, από 18 έως 21 Μαΐου 2017.

Στις πολύ σημαντικές αυτές εκθέσεις και στα περίπτερα, που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Καλαβρύτων, θα γίνει έκθεση και προβολή των τοπικών μας προϊόντων, της γαστρονομίας μας και των τουριστικών υπηρεσιών που προσφέρουμε, σε ένα μεγάλο κοινό δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών, που θα επισκεφθούν τις εκθέσεις αυτές, αλλά και ευρύτερα στην Ελλάδα, μέσω της δημοσιότητας από τα μέσα ενημέρωσης, που θα λάβουν οι εκθέσεις αυτές.

Και ασφαλώς, ο Δήμος Καλαβρύτων, ανέλαβε το κόστος της εξασφάλισης περιπτέρων και συμμετοχής στις σημαντικές αυτές εκθέσεις, όμως, για να επιτελέσουν οι προσπάθειες αυτές, το σκοπό τους και να φέρουν αποτελέσματα, είναι ανάγκη να στηριχθούν και από τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες και τους παρόχους τουριστικών υπηρεσιών του Δήμου μας.

Γι’ αυτό, καλούμε, τους παραγωγούς και επαγγελματίες του Δήμου Καλαβρύτων, που ενδιαφέρονται για την προβολή και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους, να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα που τους παρέχει ο Δήμος και να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες τους, για την έκθεση και προβολή τους, από τα περίπτερα του Δήμου, στις δύο προαναφερόμενες εκθέσεις.

Όσοι, από τους παραγωγούς και επαγγελματίες του Δήμου Καλαβρύτων, ενδιαφέρονται να προσφέρουν και να εκθέσουν, δωρεάν, προϊόντα και υπηρεσίες τους, στις δύο αυτές εκθέσεις, καλούνται να επικοινωνήσουν, το συντομότερο δυνατό, με το Δήμο Καλαβρύτων, στα τηλέφωνα: 26923 60403, 26923 60404 60404, 26923 60413, στο fax: 26920 23330 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνοι για τις εκθέσεις αυτές, από το Δήμο Καλαβρύτων, ορίζονται ο βοηθός Δημάρχου και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, Νίκος Μαγκαφάς (κιν. 6944527418) και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου, Χρύσα Παπαδάτου (κιν. 6983615630).

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ