Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Τα Καλάβρυτα, το τηλεοπτικό σπoτ, της Έκθεσης "ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ"

ell geusiΗ κεντρική πλατεία, ο πεζόδρομος, τα αγνά, παραδοσιακά φαγητά, η γαστρονομία, το κέφι, το τραγούδι και ο πολιτισμός, των Καλαβρύτων, αποτελούν το διαφημιστικό σπoτ της έκθεσης «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ», στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος Καλαβρύτων.

Το τηλεοπτικό αυτό σποτ, γυρίστηκε από τη διοργανώτρια, της έκθεσης, εταιρεία ALFAEXPO, στις 9 Απριλίου 2017, στην πλατεία και στον πεζόδρομο των Καλαβρύτων, με τη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού και τη συνδρομή επαγγελματιών των Καλαβρύτων.

Το τηλεοπτικό αυτό σποτ, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.elladosgefsi.gr/, θα μεταδοθεί, από, όλα, τα τηλεοπτικά δίκτυα.

Επισυνάπτεται, το δελτίο τύπου της έκθεσης «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ» και της ALFAEXPO.

«Σας παρουσιάζουμε το τηλεοπτικό σποτ της Έκθεσης "Ελλάδος Γεύση"!
Στη δική μας πλατεία, όλη η Ελλάδα γίνεται μια παρέα!

Από τις 18 έως τις 21 Μαΐου σας περιμένουμε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" όπου Διάσημοι σεφ σας κερνάνε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα καθημερινά στο Παραδοσιακό μας Παντοπωλείο, θα χαρούμε να σας κεράσουμε τον καφέ σας και αποστάγματα από όλη την Ελλάδα στα τραπεζάκια στην πλατεία του χωριού μας.
Σας προσκαλούμε να έρθετε κοντά με τον ελληνικό πολιτισμό μέσω των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, να προγραμματίσετε το επόμενό σας ταξίδι στην Ελλάδα με τη βοήθεια των Δήμων & Περιφερειών που συμμετέχουν στην Έκθεση, να παρακολουθήσετε ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ, να ανακαλύψτε τις γεύσεις της Ελλάδας μέσω των επιχειρήσεων παραδοσιακών προϊόντων, να επισκεφθείτε το χώρο με τη συλλογή εκθεμάτων από λαογραφικά μουσεία της Ελλάδας, να κάνετε τη βόλτα σας στην παραδοσιακή μας γειτονιά & να έρθετε σε επαφή με την Ελλάδα από άκρη σε άκρη.
Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» ξέρουμε πώς να αναδείξουμε την Ελλάδα… εσείς αρκεί να την επισκεφθείτε.

Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" TV SPOT

Στη δική μας πλατεία, όλη η Ελλάδα γίνεται μια παρέα!

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 26 Απριλίου 2017 16:00
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ