Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Πρόσκληση για εγγραφή ενδιαφερομένων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων

agendaΠρόσκληση για εγγραφή ενδιαφερομένων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων στους υπό διαμόρφωση καταλόγους του άρθρου 118 παρ. 5 του Ν. 4412/2016 για την προσφυγή στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και την επιλογή αναδόχων δημοσίων συμβάσεων, του Δήμου Καλαβρύτων, μέσω δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους Εργολήπτες Δημοσίων Έργων που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στους υπό διαμόρφωση καταλόγους του άρθρου 118 παρ. 5 του Ν. 4412/2016 για την επιλογή αναδόχων δημοσίων συμβάσεων έργων του Δήμου Καλαβρύτων (με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, όταν η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης είναι ίση ή κατώτερη του ποσού των 20.000 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ) μέσω Δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης, σε μία ή περισσότερες, από τις παρακάτω κατηγορίες έργων:

α) ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ
β) ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
γ) ΟΔΟΠΟΙΪΑ
δ) ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ

να υποβάλουν έως την 9-6-2017 και ώρα 14:00 το αργότερο, σχετική αίτηση στο Δήμο Καλαβρύτων (Δ/νση: Ευσ. Κηπουργού 6, Τ.Κ. 25001, Καλάβρυτα).

Η αίτηση, υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται στην παρούσα πρόσκληση, πρέπει να συμπληρωθεί, να υπογραφεί και να σταλεί με fax στο 26923 60433 ή να κατατεθεί στο πρωτόκολλο του Δήμου μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα. Επίσης, μπορεί να σταλεί ταχυδρομικά ή με courier με την προϋπόθεση ότι αυτή θα περιέλθει στο πρωτόκολλο του Δήμου μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα με ευθύνη του ενδιαφερομένου.
Η αίτηση, πρέπει, απαραίτητα, να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο βεβαίωσης σε ισχύ εγγραφής στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (ΜΕΕΠ) ή στα Μητρώα Περιφερειακών Ενοτήτων (Νομαρχιακά Μητρώα).

Η παρούσα πρόσκληση (μετά του υποδείγματος αίτησης) να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.kalavrita.gr).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΟΥΡΑΣ

Ακολουθούν σε αρχεία pdf το υπόδειγμα αίτησης ενδιαφερόμενου καθώς και η παρούσα πρόσκληση.

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 20 Μαΐου 2017 17:46
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ