Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Τα Συγχαρητήριά μου, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων και όλων των σχολείων του Δήμου μας.

lazs grafeioΟι λοιπές υποχρεώσεις μου, μου επέτρεψαν, σήμερα, το πρωί, να παραβρεθώ και να παρακολουθήσω τη γιορτή, για την 25η Μαρτίου 1821, που έγινε στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων και επιμελήθηκαν οι μαθητές των, ΣΤ1 και ΣΤ2 Τμημάτων, της Έκτης Τάξης.

Εκφράζω και από εδώ, τα συγχαρητήριά μου, στους μαθητές που επιμελήθηκαν και συμμετείχαν στη γιορτή, στους εκπαιδευτικούς, στη Διευθύντρια του Δημοτικού κα Λόπη Τσουρούτη και στους γονείς για την εξαιρετική γιορτή που διοργάνωσαν.

giorti sxoleiou kalΤο, άρτια και “σοφά”, μελετημένο πρόγραμμα της γιορτής, το παιδαγωγικό και διδακτικό περιεχόμενό του, οι αντικειμενικές και αδιαμφισβήτητες ιστορικές αναφορές του, η αφιέρωσή του στους φιλέλληνες, που πολέμησαν, υποστήριξαν και ενίσχυσαν τον Αγώνα, οι γλαφυρές, θαρρετές και εξαιρετικές αφηγήσεις, απαγγελίες και τραγούδια, από τους μαθητές, μας συγκίνησαν όλους, ανέδειξαν τον καθοριστικό ρόλο των φιλελλήνων στην επανάσταση και τίμησαν, με τον καλύτερο τρόπο, την Εθνική Επέτειο. Τα όπλα και τα χατζάρια, που ζητούσαν, τα Ελληνόπουλα το ’21, για να πολεμήσουν για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, απεκδυόμενα τις χαρές της ζωής, στη σημερινή εποχή, είναι η γνώση, τα γράμματα και η πρόοδος, που θα κάνουν την Ελλάδα πάντα νικήτρια και αυτό εύχομαι στους μαθητές μας να έχουν καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες. Χρόνια Πολλά και να γιορτάσουμε, όλοι, με υγεία, την 25η Μαρτίου 1821.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων
Γεώργιος Λαζουράς

Ακολουθεί το πρόγραμμα σε αρχείο pdf:

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ