Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Στην Αυστριακή εταιρεία RMS, ανατέθηκε η επισκευή του αναβατήρα της Στύγας, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

STIGA1Με χθεσινή απόφασή της, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων, μετά από πρόταση του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά, ανέθεσε, με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, στην αυστριακή εταιρεία ROPEWAY MAINTENANCE SYSTEMS (RMS) GmbH, την εκτέλεση της προμήθειας “Προμήθεια και τοποθέτηση μηχανολογικού εξοπλισμού πυλώνα και συρματόσχοινου για τις ανάγκες του Δήμου Καλαβρύτων (Προς χρήση και τοποθέτηση του στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων)”, συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Η ως άνω εταιρεία, προσέφερε, έκπτωση 25% επί του ως άνω προϋπολογισμού της προμήθειας, προσφέροντας ως συνολικό τίμημα γιαυτή, το ποσό των 150.000 ευρώ.
stiga2Η εταιρεία RMS έχει, ιδιαίτερη εμπειρία, στην τοποθέτηση και στη συντήρηση πυλώνων και συρματόσχοινων σε αναβατήρες Χιονοδρομικών Κέντρων και σε άλλους τουριστικούς αναβατήρες παγκοσμίως και γνωρίζει, από προγενέστερη συνεργασία, τις εγκαταστάσεις και τις συνθήκες, του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.
Στις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί και η σχετική σύμβαση, με τον εκπρόσωπο της ως άνω εταιρείας, που, μεταξύ άλλων, θα προβλέπει και χρόνο παράδοσης, τον προσεχή Οκτώβριο.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 17:07
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ