Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940.

papado sxoleio1«Η 28η Οκτωβρίου 1940 αποτελεί κορυφαία στιγμή στη νεότερη Ιστορία του Ελληνισμού και μας δίνει την δυνατότητα να αντλήσουμε όχι μόνο κρίσιμα και χρήσιμα διδάγματα αλλά κυρίως δύναμη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον», επισημαίνει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, και προσθέτει:

«τις ημέρες αυτές ανακαλούμε στη μνήμη μας τις μορφές εκείνων που δεν δίστασαν να προσφέρουν τη ζωή τους, που με την ψυχή και το αίμα τους πάλεψαν, για την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, την Ελευθερία, τη Δημοκρατία. Εκείνους που έκαναν ολόκληρη την Ανθρωπότητα να μιλά για το μεγαλείο, τις αρετές και την προσφορά των Ελλήνων στην Ευρώπη και τον Ελεύθερο Κόσμο.

papado sxoleio2«Είναι επιτακτική η ανάγκη διατήρησης άσβεστης της Ιστορικής μας Μνήμης και η προσήλωσή μας σε αξίες και ιδανικά, σε αρχές και συλλογικά οράματα που διαχρονικά αποτελούν την πολύτιμη παρακαταθήκη μας.
»Το έπος του ’40 μας καλεί να ενισχύσουμε την αφοσίωσή μας στη Δημοκρατία, στο όραμα της προόδου , της κοινωνικής δικαιοσύνης και ευημερίας», καταλήγει.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 10:47
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ