Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου για το Νέο Έτος

Φίλες και Φίλοι,

Είθισται στο τέλος κάθε χρόνου να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που αποχαιρετάμε και να θέτουμε νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους για τη χρονιά που έρχεται. Η περίοδος των εορτών είναι χρόνος οικογενειακής γαλήνης και ηρεμίας, προσωπικής και συλλογικής ανασυγκρότησης και περισυλλογής για το σήμερα, με οραματισμό και προετοιμασία για το αύριο.

Το 2020 είναι προ των πυλών. Ας το υποδεχτούμε με ελπίδα και σε πείσμα των δυσκολιών, ας βάλουμε περισσότερο χαμόγελο και αισιοδοξία στην καθημερινότητα μας. Με αυτοπεποίθηση ας προχωρήσουμε μπροστά για να είναι η Νέα χρονιά μία χρονιά ευθύνης και αλήθειας, που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας. Η προσπάθεια αυτή επιβάλλεται να είναι συλλογική και συνεχής. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα .

Με αυτές τις σκέψεις θέλω να σας απευθύνω τις πιο θερμές ευχές μου για υγεία, ευτυχία, αγάπη, πίστη και όραμα σε οτιδήποτε κάνετε! Κάθε επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική! Καλή Χρονιά!

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ