Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ

logo kal newΟ Δήμος Καλαβρύτων γνωστοποιεί ότι, με τη σύμφωνη γνώμη των επιτροπών διεξαγωγής των εμποροπανηγύρεων Καλαβρύτων και Κλειτορίας, κατόπιν καθολικού αιτήματος των εμπόρων που συμμετέχουν σ’ αυτές, αλλάζει ο χρόνος λειτουργίας και διάρκειας των εμποροπανηγύρεων Καλαβρύτων και Κλειτορίας, ως εξής:

1. Ορίζεται ως χρόνος λειτουργίας και διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης των Καλαβρύτων από 17 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή έως και 26 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή 2021, για την παροχή δυνατότητας χρόνου προετοιμασίας και μετακίνησης των συμμετεχόντων εμπόρων και στις δύο (2) εμποροπανηγύρεις.

2. Ορίζεται ως χρόνος λειτουργίας και διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης της Κλειτορίας από 28 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη έως και 03 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή 2021.

3. Κατά τα λοιπά για την διεξαγωγή των δυο ως άνω εμποροπανηγύρεων, ισχύουν τα διαλαμβανόμενα στις υπ’ αριθμ. 63 και 64/2021 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και στην από 06/09/2021 ανακοίνωση του υπεύθυνου COVID -19 του Δήμου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.

Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στους πίνακες ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος της πόλης των Καλαβρύτων και της Κλειτορίας και να γνωστοποιηθεί στον Πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων.

 

Ο Δήμαρχος

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 11:41
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ