Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης Δ΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2015

dimotikoneoΣτα Καλάβρυτα σήμερα στις 22 του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2016, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα : 17.30, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων συνήλθε σε 1η τακτική δημόσια συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, ύστερα από την με αριθμό πρωτ. 282/18-01-2016 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, που επιδόθηκε και δημοσιεύτηκε νόμιμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87 7.6.2010).

Διαπιστώθηκε πως υπάρχει νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο είκοσι επτά [27] μελών, παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση δέκα τέσσερις [14] μέλη και ονομαστικά οι:

 

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ   ΑΠΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  
1. Κοντογιάννης Δημήτριος Πρόεδρος 1. Βαρβιτσιώτης Παναγιώτης Αντιπρόεδρος
2. Γεωργακοπούλου Χαρίκλεια Γραμματέας 2. Λάππας Παναγιώτης Αντιδήμαρχος
3. Χουλιάρας Δημήτριος Αντιδήμαρχος 3. Παπαναγιώτου Ευτυχία Μέλος
4. Καρράς Βασίλειος Αντιδήμαρχος 4. Πανουτσακοπούλου Στυλιανή Μέλος
5. Λιακόπουλος Παναγιώτης Αντιδήμαρχος 5. Μαντάς Νικόλαος Μέλος
6. Δουκλιάς Σωτήριος Μέλος 6. Κατσικόπουλος Δημήτριος Μέλος
7. Μαγκαφάς Νικόλαος Μέλος 7. Καραγιάννη–Παπαδάτου Ευφροσύνη Μέλος
8. Αναστασοπούλου-Πεντζιά Ανδριάνα          Μέλος 8. Σφαραγκούλιας Νικόλαος Μέλος
9. Τζόβολος Ευθύμιος Μέλος 9. Παπακανέλλος Γεώργιος Μέλος
10. Φλογεράς Ευθύμιος Μέλος 10. Φιλιππόπουλος Ιωάννης Μέλος
11. Ζυγούρας Ανδρέας Μέλος 11. Τακτικός Θεόδωρος Μέλος
12. Παπαδάτου Χρυσάνθη Μέλος 12. Μηλιτσόπουλος Παναγιώτης Μέλος
13. Κούκιος Κωνσταντίνος Μέλος 13. Σπηλιόπουλος Γεώργιος Μέλος
14. Βασιλόπουλος Λεωνίδας Μέλος

Οι οποίοι δεν προσήλθαν αν και νόμιμα κλήθηκαν,
εκτός των κ.κ.: Δημ Κατσικόπουλου, Γεωργ. Παπακανέλλου,
Νικ. Σφαραγκούλια, Παν. Βαρβιτσιώτη, Ιωαν. Φιλιππόπουλου,
Παν. Μηλιτσόπουλου, Θεοδ. Τακτικού και Ευτ. Παπαναγιώτου,
Καραγιάννη Παπαδάτου Ευφροσύνης και Στυλιανής Πανουτσακοπούλου,
οι οποίοι προσήλθαν στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία εισαγωγής
των θεμάτων εκτός ημερησίας διάταξης.

   
   
   
   

Στη συνεδρίαση παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Λαζουράς και ο δημοτικός υπάλληλος κ. Παναγιώτης Ρεκούτης για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης.

Ο κ. Πρόεδρος ύστερα από την διαπίστωση απαρτίας, κήρυξε την έναρξη της 1ης ειδικής συνεδρίασης του έτους 2016, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 95 του Κ.Δ.Κ (Ν.3463/2006, τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87 7.6.2010) και την υπ’ αριθ. πρωτ. 7079/25-02-2015 ενημερωτική οδηγία του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης-Δ/νση Οργάνωσης και Λειτουργίας Τ.Α και ανέφερε ότι εκτός από τα θέματα της πρόσκλησης-ημερήσιας διάταξης, υπάρχουν και τρία (3) θέματα για να συζητηθούν εκτός ημερήσιας διάταξης.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέγνωσε προς το Σώμα τα τρία (3) θέματα προς συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης, τα οποία είναι τα εξής:

1. Περί σύμφωνης γνώμης για τη διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου νοτίως της εκκλησίας του Προδρόμου στον οικισμό Λιβαρτζίου της Τοπικής Κοινότητας Λιβαρτζίου Δημοτικής Ενότητας Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.
2. Περί γνωμοδότησης του Δημοτικού Συμβουλίου για την μεταβολή ή όχι των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2016-2017.
3. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. ΄Ανω Κλειτορίας» Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

Ο Επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κων/νος Κούκιος, ζήτησε από το Προεδρείο και τον κ. Πρόεδρο, να τεθεί ως 4ο θέμα προ ημερήσιας διάταξης, για συζήτηση και λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η απόλυση εργαζόμενης υπαλλήλου για 20 χρόνια, από το Νομικό Πρόσωπο της Δημακοπουλείου Βιβλιοθήκης Καλαβρύτων.
Ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Δημήτριος Κατσικόπουλος, ζήτησε από το Προεδρείο και τον κ. Πρόεδρο, να τεθεί ως 5ο θέμα προ ημερήσιας διάταξης, για συζήτηση και λήψη απόφασης, η έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων στις κινητοποιήσεις των αγροτών.
Ο κ. Δήμαρχος, αφού ζήτησε και πήρε το λόγο, είπε ότι το θέμα που έθεσε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας για να τεθεί ως 4ο προ ημερήσιας διάταξης, δεν κρίνεται κατεπείγον κατά τη γνώμη του, και πριν ψηφίσει για τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος αυτού, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ελάσσονος μειοψηφίας, να εξηγήσουν τους λόγους που το θεωρούν ότι είναι κατεπείγον.
Ο Επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κων/νος Κούκιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος, κατέθεσαν τις απόψεις τους που θεωρούν ότι το θέμα είναι κατεπείγον και πρέπει να συζητηθεί, όπως αυτές έχουν καταχωρηθεί στα ηχογραφημένα πρακτικά και ζήτησαν από το Προεδρείο να τεθεί σε ψηφοφορία στο Σώμα, το οποίο θα κρίνει αν είναι κατεπείγον ή όχι, και ο κάθε Δημοτικός σύμβουλος να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί.
Ο κ. Δήμαρχος, επιμένει ότι το θέμα αυτό δεν είναι κατεπείγον, αφορά Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και μάλιστα κληροδότημα, τη ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, που είναι αυτοτελές και που δεν ανήκει στο Δήμο και μπορούσε ύστερα από υποβολή σχετικού αιτήματος της ελάσσονος μειοψηφίας, να ενταχτεί ως θέμα στην ημερήσια διάταξη και γι’ αυτό προτείνεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα υπόλοιπα ως άνω τρία θέματα που τέθηκαν από τον κ. Πρόεδρο για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης, προέκυψαν μετά την έκδοση της πρόσκλησής του που περιέχει τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, και ως εκ τούτου κρίνονται κατεπείγοντα, όπως και ως 5ο εκτός ημερήσιας διάταξης να αποτελέσει το αίτημα του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, για το ψήφισμα συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις των αγροτών.
Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Καλαβρύτων, για τα τρία (3) πρώτα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης, με ψήφους είκοσι μία (21) υπέρ και καμίας (0) κατά, ομόφωνα αποφασίζει, ότι κατ’ αρχήν και τα τρία (3) πρώτα θέματα που ανέγνωσε ο Πρόεδρος, είναι κατεπείγοντα και πρέπει να συζητηθούν, όπως επίσης με ψήφους είκοσι μία (21) υπέρ και καμίας (0) κατά, ομόφωνα αποφασίζει, ότι κατ’ αρχήν και το με α.α. 5ο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, «περί έκδοσης ψηφίσματος συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τις κινητοποιήσεις των αγροτών» είναι κατεπείγον και πρέπει να συζητηθεί.
Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Καλαβρύτων, για το με α.α. 4ο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, που τέθηκε από τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, «περί της απόλυσης εργαζόμενης υπαλλήλου από το Νομικό Πρόσωπο της Δημακοπουλείου Βιβλιοθήκης Καλαβρύτων», με ψήφους επτά (7) υπέρ, {ήτοι των κ.κ.: 1) Κων/νου Κούκιου, 2) Λεωνίδα Βασιλόπουλου, 3) Δημήτρη Κατσικόπουλου, 4) Παναγιώτη Βαρβιτσιώτη, 5) Γεωργίου Παπακανέλλου, 6) Θεοδώρου Τακτικού και 7) Παναγιώτη Μηλιτσόπουλου}, δώδεκα (12) κατά { ήτοι των κ.κ.: 1) Δημητρίου Κοντογιάννη, 2) Δημητρίου Χουλιάρα, 3) Βασιλείου Καρρά, 4) Παναγιώτη Λιακόπουλου, 5) Χαράς Γεωργακοπούλου, 6) Σωτηρίου Δουκλιά, 7) Νικολάου Μαγκαφά, 8) Ανδριάνας Αναστασοπούλου Πεντζιά, 9 )Ευθυμίου Φλογερά, 10) Χρύσας Παπαδάτου, 11) Ανδρέα Ζυγούρα και 12) Ευτυχίας Παπαναγιώτου} και δύο (2) παρών, {ήτοι των κ.κ. : 1) Ιωάννη Φιλιππόπουλου και 2) Νικολάου Σφαραγκούλια}, κατά πλειοψηφία αποφασίζει, ότι το με α.α. 4 θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, δεν είναι κατεπείγον και δεν πρέπει να συζητηθεί, αλλά να αποτελέσει θέμα ημερήσιας διάταξης στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευθύμιος Τζόβολος, αποχώρησε από την αίθουσα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την διαπίστωση της απαρτίας και κατά την ανάγνωση των θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προς το Σώμα, και δεν έλαβε μέρος σε καμία απόφαση που ελήφθη (με α.α. από 2 έως και 40/2016) κατά την 1η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων).
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ.: Δημήτριος Κατσικόπουλος, Γεώργιος Παπακανέλλος, Νικόλαος Σφαραγκούλιας Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης, Ιωάννης Φιλιππόπουλος, Παναγιώτης Μηλιτσόπουλος, Θεόδωρος Τακτικός και Ευτυχία Παπαναγιώτου, προσήλθαν στην αίθουσα της συνεδρίασης κατά την κρίση του θέματος που έθεσε προ ημερήσιας διάταξης, με α.α. ως 4ο, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, αν είναι κατεπείγον ή όχι για να συζητηθεί και έλαβαν μέρος σ’ όλες τις αποφάσεις που ελήφθησαν (με α.α. από 2 έως και 40/2016) κατά την 1η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων).
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ.: Καραγιάννη Παπαδάτου Ευφροσύνη και Στυλιανή Πανουτσακοπούλου, προσήλθαν στην αίθουσα της συνεδρίασης κατά την συζήτηση της ουσίας του 1ου θέματος εκτός ημερήσιας διάταξης και έλαβαν μέρος σ’ όλες τις αποφάσεις που ελήφθησαν (με α.α. από 2 έως και 40/2016) κατά την 1η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων).
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: Κων/νος Κούκιος και Γεώργιος Παπακανέλλος, αποχώρησαν από την αίθουσα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου πριν την συζήτηση του 4ου θέματος της ημερήσιας διάταξης και απουσίαζαν κατά την λήψη των υπ’ αριθ. 9, 10, 11, 12, 13,14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 και 40 /2016 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσαν τα με α.α. από 4 μέχρι και 35 θέματα της ημερήσιας διάταξης τη 1ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Φιλιππόπουλος, αποχώρησε από την αίθουσα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου πριν την συζήτηση του 16ου θέματος της ημερήσιας διάταξης και απουσίαζε κατά την λήψη των υπ’ αριθ. 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 και 40/2016 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσαν τα με α.α. από 16 μέχρι και 35 θέματα της ημερήσιας διάταξης της 1ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.

ΘΕΜΑ: «Περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης Δ΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του δήμου οικον. έτους 2015».

O κ. Πρόεδρος, αφού εισάγει το 1ο της ημερήσιας διάταξης για συζήτηση, έδωσε το λόγο στον κ. Δήμαρχο, ο οποίος είπε ότι:
Σύμφωνα με την περίπτωση β της παραγράφου 1 του άρθρου 72 του ν. 3852/10, η οικονομική επιτροπή ελέγχει την υλοποίηση του προϋπολογισμού και υποβάλλει ανά τρίμηνο έκθεση προς το δημοτικό συμβούλιο, στην οποία παρουσιάζεται η κατάσταση των εσόδων και εξόδων του δήμου. Η έκθεση αυτή στην οποία καταχωρούνται και τυχόν παρατηρήσεις της μειοψηφίας, δημοσιεύεται υποχρεωτικά στην ιστοσελίδα του δήμου.
Με την παρ.9 του άρθρου 266 και 10 του άρθρου 268 του Ν.3852/2010 , όπως αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 39 και 40 του Ν. 4257/2014, ορίζονται τα εξής:
«Η οικονομική επιτροπή, μετά από εισήγηση του υπευθύνου οικονομικών υπηρεσιών του οικείου δήμου, υποβάλλει στο δημοτικό συμβούλιο τριμηνιαία έκθεση, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού, κατά το προηγούμενο της έκθεσης τρίμηνο. Στην έκθεση διατυπώνονται και οι τυχόν παρατηρήσεις της μειοψηφίας. Η έκθεση υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από τη λήξη κάθε τριμήνου και αναρτάται στην ιστοσελίδα του οικείου δήμου. Εάν με την έκθεση κάθε τριμήνου του οικονομικού έτους, διαπιστωθεί, σύμφωνα με την πορεία και την εκτίμηση είσπραξης των εσόδων, ότι στον προϋπολογισμό έχουν εγγραφεί υπερεκτιμημένα έσοδα ή έσοδα που δεν πρόκειται να εισπραχθούν έως το τέλος της χρήσης, το οικείο συμβούλιο προβαίνει υποχρεωτικά σε αναμόρφωση αυτού, εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών, μειώνοντας στο πραγματικό ύψος τα παραπάνω έσοδα και αντιστοίχως το σκέλος των δαπανών, ώστε να μην καταστεί σε καμία περίπτωση ελλειμματικός ο προϋπολογισμός. Η απόφαση αυτή υποβάλλεται στον Ελεγκτή Νομιμότητας για έλεγχο. Τα στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνει η έκθεση, καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης».

Κατ’ εξουσιοδότηση της ανωτέρω διάταξης εκδόθηκε η Αριθμ. οικ. 40038/09.09.2011 (ΦΕΚ 2007/09.09.2011 τεύχος Β’) «Καθορισμός των στοιχείων τα οποία περιλαμβάνονται στην έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού των Δήμων και Περιφερειών», στην οποία καθορίζονται τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην τριμηνιαία έκθεση, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού, που υποβάλλεται στο δημοτικό συμβούλιο από την οικονομική επιτροπή, μετά από εισήγηση του υπευθύνου οικονομικών υπηρεσιών του οικείου Δήμου.

Με την αριθ. 422/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του έτους 2015 και εγκρίθηκε με την αριθ. 2855/378 επικύρωση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου.
Με βάση τα παραπάνω η οικονομική υπηρεσία του Δήμου αφού έλαβε υπόψη της:
 την περίπτωση β της παραγράφου 1 του άρθρου 72 του ν. 3852/10
 την παρ.9 του άρθρου 266 του Ν.3852/2010
 η Αριθμ. οικ. 40038/09.09.2011 (ΦΕΚ 2007/09.09.2011 τεύχος Β’) «Καθορισμός των στοιχείων τα οποία περιλαμβάνονται στην έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού των Δήμων και Περιφερειών»
την αριθ. 422/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του έτους 2015 και εγκρίθηκε με την αριθ. 2855/378 επικύρωση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου.
 τα έσοδα- έξοδα και γενικά τα οικονομικά δεδομένα, όπως αποτυπώνονται στα βιβλία και στοιχεία του δήμου Καλαβρύτων,

εισηγήθηκε προς την Οικονομική Επιτροπή:
α. Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην τριμηνιαία έκθεση, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού, που υποβάλλεται στο δημοτικό συμβούλιο από την οικονομική επιτροπή, εμφανίζονται στους συνημμένους πίνακες, όπως έχουν συμπληρωθεί από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου, με βάση τα πραγματοποιηθέντα έσοδα- έξοδα και γενικά τα οικονομικά δεδομένα, όπως αποτυπώνονται στα βιβλία και στοιχεία του δήμου Καλαβρύτων
Συγκεκριμένα διαβιβάζονται στην οικονομική επιτροπή οι κάτωθι πίνακες:
Πίνακας 1: Αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων Δ΄ τριμήνου του έτους 2015.
Πίνακας 2: Αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού δαπανών Δ΄ τριμήνου του έτους 2015.

Το Δημοτικό Συμβούλιο,

Λαβόν υπόψη του την εισηγητική έκθεση Δ΄ τριμήνου εκτέλεσης του προϋπολογισμού του δήμου οικον. έτους 2015 της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου προς την Οικονομική Επιτροπή και την υπ‘ αριθ. 4/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής επί αυτής καθώς και τους συνημμένους πίνακες: Πίνακα 1: Αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων Δ΄ τριμήνου του έτους 2015, τον Πίνακα 2: Αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού δαπανών Δ΄ τριμήνου του έτους 2015,

ΟΜΟΦΩΝΑ    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  :

Εγκρίνει την εισηγητική έκθεση Δ΄ Τριμήνου του έτους 2015, υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2015, τον Πίνακα 1: Αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων Δ΄ τριμήνου του έτους 2015, τον Πίνακα 2: Αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού δαπανών Δ΄ τριμήνου του έτους 2015 που επισυνάπτονται σ’ αυτή και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της, που υποβλήθηκαν προς το Δημοτικό Συμβούλιο από την Οικονομική Επιτροπή, σύμφωνα με την περίπτωση β΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 72 του ν. 3852/10 και την υπ’ αριθ. 4/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 6/2016.
Αφού γράφτηκε, υπογράφτηκε όπως φαίνεται παρακάτω:

 

Ο Πρόεδρος Ο Δήμαρχος Τα Μέλη
Κοντογιάννης Δημήτριος Γεώργιος Λαζουράς

Χουλιάρας Δημήτριος
Καρράς Βασίλειος
Λιακόπουλος Παναγιώτης
Γεωργακοπούλου Χαρά
Δουκλιάς Σωτήριος
Μαγκαφάς Νικόλαος
Αναστασοπούλου Πενζιά Ανδριάνα
Φλογεράς Ευθύμιος
Παπαδάτου Χρύσα
Ζυγούρας Ανδρέας
Παπαναγιώτου Ευτυχία
Πανουτσακοπούλου Στέλλα
Κατσικόπουλος Δημήτριος
Καραγιάννη Παπαδάτου Ευφροσύνη
Παπακανέλλος Γεώργιος
Σφαραγκούλιας Νικόλαος
Βαρβιτσιώτης Παναγιώτης
Φιλιππόπουλος Ιωάννης
Τακτικός Θεόδωρος
Μηλιτσόπουλος Παναγιώτης
Κούκιος Κωνσταντίνος
Βασιλόπουλος Λεωνίδας

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 10:39
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ