Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (17-06-2016)

agendaΚαλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 17η του μηνός Ιουνίου έτους 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

  1. Περί καθορισμού των όρων δημοπράτησης συνοπτικού(πρόχειρου) διαγωνισμού, για την προμήθεια οικοδομικών υλικών στη Δ.Ε. Καλαβρύτων.
  2. Περί καθορισμού των όρων δημοπράτησης συνοπτικού(πρόχειρου) διαγωνισμού, για την προμήθεια οικοδομικών υλικών στη Δ.Ε. Κλειτορίας.
  3. Περί καθορισμού των όρων δημοπράτησης συνοπτικού(πρόχειρου) διαγωνισμού, για την προμήθεια οικοδομικών υλικών στη Δ.Ε. Παΐων.
  4. Περί καθορισμού των όρων δημοπράτησης συνοπτικού(πρόχειρου) διαγωνισμού, για την προμήθεια οικοδομικών υλικών στη Δ.Ε. Αροανίας.
  5. Περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών και της συγγραφής υποχρεώσεων για την προμήθεια σκυροδέματος για Δ.Ε. Καλαβρύτων, Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων.
  6. Περί καθορισμού των όρων δημοπράτησης της προμήθειας «Προμήθεια σκυροδέματος για την Δ.Ε. Καλαβρύτων».
  7. Περί ανάθεσης της προμήθειας σκυροδέματος για τη Δ.Ε. Κλειτορίας.
  8. Περί ανάθεσης της προμήθειας σκυροδέματος για τη Δ.Ε. Παΐων.
  9. Περί ανάθεσης της προμήθειας σκυροδέματος για τη Δ.Ε. Αροανίας.
  10. Περί έγκρισης τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμού των όρων δημοπράτησης, της προμήθειας «Προμήθεια κάδων ανακύκλωσης Δήμου Καλαβρύτων».
  11. Περί εξέτασης των υποβληθεισών αιτήσεων για την μείωση των δημοτικών φόρων ή τελών σε ποσοστό 50% των κανονικών, από απόρους, πολύτεκνους, άτομα με αναπηρία και συνδρομής στο πρόσωπό τους των προϋποθέσεων του νόμου.
  12. Περί έγκρισης πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού της προμήθειας «προμήθεια και εγκατάσταση υδρομετρητών για τη Δ.Ε. Καλαβρύτων».
  13. Περί ανάθεσης του έργου: «Βελτίωση υδρομάστευσης οικ. Ορθολιθίου Τ.Κ. Φλαμπούρων».
  14. Περί δικαστικών θεμάτων.
  15. Περί ψήφισης πιστώσεων.
  16. Περί διαφόρων άλλων θεμάτων.


* Η συνεδρίαση αυτή, έχει, κατεπείγοντα χαρακτήρα γιατί, μόλις, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων των διαγωνισμών για την προμήθεια οικοδομικών υλικών και σκυροδέματος (για τα οποία, θα ακολουθήσει συνοπτικός διαγωνισμός), τα οποία μας τα ζητούν επίμονα και επιτακτικά οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων, τώρα, που είναι καλοκαίρι για να καλύψουν κατεπείγουσες ανάγκες των κοινοτήτων τους, και δεν πρέπει να καθυστερήσουμε περαιτέρω.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής


Γεώργιος Λαζουράς
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Πίνακας Αποδεκτών:
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Τακτικά:

  1. Λαζουράς Γεώργιος (Δήμαρχος)
  2. Δουκλιάς Σωτήρης
  3. Μαγκαφάς Νικόλαος
  4. Χουλιάρας Δημήτρης
  5. Κατσικόπουλος Δημήτρης
  6. Φιλιππόπουλος Ιωάννης

Αναπληρωματικά:

  1. Γεωργακοπούλου Χαρίκλεια
  2. Καρράς Βασίλης
  3. Παπαναγιώτου Ευτυχία
  4. Μηλιτσόπουλος Παναγιώτης
Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 10:08
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ