Menu
Ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού των Καλαβρύτων.

Ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του…

Η μεγάλη ημέρα έφτασε.Ξεκ...

Τα λόγια γίνονται πράξεις. Χρηματοδότηση έργων σε Πλανητέρο, Κάστρο και Σειραίο (ποταμό).

Τα λόγια γίνονται πράξεις. Χρηματοδ…

Αντιπλημμυρικό έργο στο...

Σε ένα μήνα, η δοκιμαστική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαβρύτων

Σε ένα μήνα, η δοκιμαστική λειτουργ…

Σε ένα μήνα, η δοκιμαστικ...

Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαβρύτων.

Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη …

Ένα στάδιο, ένα βήμα, π...

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρισμός Καλαβρύτων, ολοκληρώνεται.

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρ…

Αρχίζει, η προετοιμασία...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα για το Βιολογικό Καθαρισμό Καλαβρύτων.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα …

Με εντατικούς ρυθμούς εξε...

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθαρισμό - Ξεκινά η κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθ…

Ένα σημαντικό βήμα για ...

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων την Άνοιξη - Φωτό

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των…

Παρουσίασε σήμερα ο Δήμος...

Prev Next

Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (24-02-2017)

dimotikoneoΣας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 24η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 14.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί εορτασμού του Πολιούχου των Καλαβρύτων, Αγίου Αλεξίου, στις 17 Μαρτίου 2017.
2. Περί των εορταστικών εκδηλώσεων των προεπαναστατικών γεγονότων Λειβαρτζίου, των προεπαναστατικών γεγονότων της Φροξυλιάς & Χελωνοσπηλιάς στις 12 Μαρτίου, της επετείου απελευθέρωσης των Καλαβρύτων στις 21 Μαρτίου, και της Εθνικής Παλιγγενεσίας στις 25 Μαρτίου 2016, στην Αγία Λαύρα και περί έγκρισης των σχετικών αιτημάτων και αντίστοιχων αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης.
3. Περί αποδοχής και διάθεσης χρηματοδότησης Υπουργείου Εσωτερικών, ποσού 80.000,00 € για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες (ΣΑΕ 055).
4. Περί αναμόρφωσης – τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017.
5. Περί έγκρισης της υπ’ αριθμό 1/8-02-2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.) «Περί έγκρισης του Απολογισμού οικον. έτους 2016, του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.).
6. Περί δωρεάν παραχώρησης για δέκα (10) χρόνια, της χρήσης του αυτοτελούς κτιρίου (κατοικία τέως Προϊσταμένου, επιφανείας 100 τ.μ. περίπου που βρίσκεται στο δεξιό μέρος από την κεντρική είσοδο-εξωτερική πύλη) της Μαθητικής Εστίας Κλειτορίας, στο Ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα στην Ελληνική Αστυνομία, για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας.
7. Περί ενημέρωσης για τη σχεδιαζόμενη προσφυγή του Δήμου, για την ακύρωση της ανάρτησης των δασικών χαρτών στην περιφέρεια του Δήμου μας (εισηγήτρια η δημοτική σύμβουλος Στέλλα Πανουτσακοπούλου).
8. Περί αιτήματος και παροχής συναίνεσης προς την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE για τη τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας για την τηλεπικοινωνιακή κάλυψη των κοινοτήτων Πλανητέρου, ΄Αρμπουνα και της ευρύτερης περιοχής.
9. Περί ορισμού ορκωτού λογιστή, για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου, χρήσης 2016.
10. Περί έγκρισης Γνώμης της διευθύνουσας τεχνικής υπηρεσίας για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Κατασκευή έργου εξωτερικών διακλαδώσεων-συνδέσμων με το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης Τ.Κ. Καλαβρύτων.
11. Περί διαγραφής προσαυξήσεων ληξιπρόθεσμων δημοτικών τελών, οφειλέτη του Δήμου Τ.Κ. Αροανίας.
12. Περί της από 1-11-2016 αίτησης του κ. Σπυρίδωνα Τράπαλη του Ιωάννη, για συμψηφισμό βεβαιωμένης οφειλής του από τέλη ύδρευσης τα οποία δεν οφείλει, με τη σημερινή οφειλή του στα δημοτικά τέλη.
13. Περί ψήφισης πίστωσης ποσού 600 €, για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής (έτους 2017) του Δήμου Καλαβρύτων, για τη συμμετοχή του στο ΕΔΔΥΠΠΥ.
14. Περί έγκρισης ηλεκτροδότησης, πλατείας, με απλή μονοφασική παροχή στην Τ.Κ. Σκεπαστού Δ.Ε. Καλαβρύτων και έγκρισης καταβολής του απαιτούμενου ποσού γι’ αυτή, των 293,07 € υπέρ της ΔΔΕΔΔΗΕ.
15. Περί τοποθέτησης τεσσάρων (4) φωτιστικών σωμάτων (Φ.Σ.) σε στύλους Φ.Ο.Π. της ΔΕΔΔΗΕ στη θέση «Ξερόκαμπος» της Τ.Κ. Σκεπαστού Δ.Ε. Καλαβρύτων.
16. Περί έγκρισης τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων (Φ.Σ.) σε υπάρχοντες στύλους Φ.Ο.Π. της ΔΕΔΔΗΕ στην Τ.Κ. Λυκούριας (στη Διασταύρωση) Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων και έγκρισης καταβολής του απαιτούμενου ποσού γι’ αυτή, των 522,67 € (με ΦΠΑ), υπέρ της ΔΕΔΔΗΕ.
17. Περί έγκρισης τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων (Φ.Σ.) σε υπάρχοντες στύλους Φ.Ο.Π. της ΔΕΔΔΗΕ στην Τ.Κ. Λυκούριας (στις πηγές Λάδωνα) Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων και έγκρισης καταβολής του απαιτούμενου ποσού γι’ αυτή, των 528,87 € (με ΦΠΑ) υπέρ της ΔΕΔΔΗΕ.
18. Περί τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων (Φ.Σ.) σε υπάρχοντες στύλους Φ.Ο.Π. της ΔΕΔΔΗΕ στην Τ.Κ. Λευκασίου (πλησίον οικίας Βενιαμίν Θεοδώνη) Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων και έγκρισης καταβολής του απαιτούμενου ποσού γι’ αυτή, των 249,35 € (με ΦΠΑ) υπέρ της ΔΕΔΔΗΕ.
19. Περί τοποθέτησης φωτιστικού σώματος (Φ.Σ.) σε υπάρχοντα στύλο Φ.Ο.Π. της ΔΕΔΔΗΕ στην Τ.Κ. Πλανητέρου (έξωθεν αποθήκης Αθανασίου Παπαδημητρόπουλου Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων και έγκρισης καταβολής του απαιτούμενου ποσού γι’ αυτή, των 103,15 € (με ΦΠΑ) καταβολής της ΔΕΔΔΗΕ.

ipografi proedrou kont

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

  • κ. ΔΗΜΑΡΧΟ, παρακαλούμενο να παραστεί στη συνεδρίαση.
  • κ. κ. Προέδρους και Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων, προσκαλούμενους να παραστούν στη συνεδρίαση.
  • Ανωτέρω αιτούντες.
Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 15:33
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ