Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (3-11-2017)

agendaΣας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα, την του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα: 14.00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

 

1. Περί των εκδηλώσεων μνήμης για τα 74 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.

2. Περί έγκρισης της Εισηγητικής ΄Εκθεσης Γ΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου, οικον. έτους 2017.

3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2017.

4. Περί αποδοχής και διάθεσης ποσού 120.000,00 € από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη Λειψυδρία (ΣΑΕ 055).

5. Περί αποδοχής και διάθεσης ποσού 40.000,00 € από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055).

6. Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 47/2017 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας & ΄Αθλησης Δήμου Καλαβρύτων (Κ.Π.Ν.&.Α.), «Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού του ΚΠΝΑ έτους 2017».

7. Περί του από 18-9-2017 εγγράφου του Υπουργού Παιδείας με θέμα: «Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2018-2019 και περί του από 09-10-2017 εγγράφου του Δ/ντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.) Αχαΐας με θέμα: Γνωμοδότηση για μεταβολή σχολικών μονάδων Π.Ε. σχολικού έτους 2018-19.

8. Περί ιδρύσεως δημοτικών ιατρείων στις Δημοτικές Ενότητες Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων και υποστήριξή τους, με το απαιτούμενο προσωπικό, σε εθελοντική βάση.

9. Περί της καθιερωμένης συμμετοχής του Δήμου Καλαβρύτων στην 7η Συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Sindelfingen – styttgart, από Πέμπτη 9 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017.

10. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Τ.Κ. Κάτω Βλασίας».

11. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων Τ.Κ. Καλαβρύτων».

12. Περί λήψης απόφασης, απορριπτικής της έγκρισης του Πρωτοκόλλου Παραλαβής και έγκρισης Πρωτοκόλλου Αναβολής (Διακοπής) της Παραλαβής του έργου: «Μελέτη και Κατασκευή κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στέγασης υπηρεσιών Δ. Αροανίας» Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 127672/Α 4870/24-10-2017 έγγραφο της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού ΄Εργου Η/Μ του Δήμου Πατρέων.

13. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Τεχνικά έργα οριοθέτησης χειμάρρου Μέλαινας Τ.Κ. Πλανητέρου» Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων, προϋπολογισμού 52.080,00 €.

14. Περί εκμίσθωσης του κυλικείου Δάφνης, λόγω λύσεως δια καταγγελίας της προϋφισταμένης συμβάσεως.

15. Περί έγκρισης και υποβολής τεκμηριωμένων αιτημάτων προς τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας (ΠΟΥ) του Δήμου, για την ανάληψη υποχρεώσεων και πραγματοποίησης δαπανών για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. (Δαπάνες για υποστήριξη ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης συνεδρίων-διαλέξεων-συναντήσεων που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων, για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας και άλλες).

16. Περί έγκρισης και υπογραφής των συνταχθέντων, από τον προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας, σχεδίων απόφασης ανάληψης υποχρεώσεων, για την πραγματοποίηση των δαπανών του Δήμου για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. (Δαπάνες για υποστήριξη ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης συνεδρίων-διαλέξεων-συναντήσεων που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων, για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας και άλλες).

ipografi proedrou kont

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- κ. ΔΗΜΑΡΧΟ, παρακαλούμενο να παραστεί στη συνεδρίαση.
- κ. κ. Προέδρους και Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων, προσκαλούμενους να παραστούν στη συνεδρίαση.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 12:40
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ