Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Διαχειριστική Επάρκεια Τύπου A' και Τύπου Β'

Διαχειριστική Επάρκεια Τύπου A' και Τύπου Β'O Δήμος Καλαβρύτων από τις 19 Μαρτίου 2012 έχει πλέον πιστοποιηθεί από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ως προς τη διαχειριστική του επάρκεια και έχει αποκτήσει το δικαίωμα να καταθέτει προτάσεις ένταξης έργων στο ΕΣΠΑ.

Η συγκεκριμένη Βεβαίωση που χορηγήθηκε στον Δήμο Καλαβρύτων, μετά από συντονισμένη προσπάθεια και δουλειά αρκετών μηνών, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη σε όλα τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα και θα συνοδεύει κάθε μελλοντική πρόταση του Δήμου.

Η διαχειριστική επάρκεια που απέκτησε ο Δήμος μας αποτελεί πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο ανάπτυξης, δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, αφού αποτελεί προαπαιτούμενο, προκειμένου ο Δήμος Καλαβρύτων να είναι δικαιούχος σχεδιασμού και υλοποίησης έργων για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του (ΕΣΠΑ). Ο Δήμος μας μπορεί τώρα πια βασιζόμενος στις δικές του δυνάμεις, στο δικό του ανθρώπινο στελεχικό δυναμικό, να διεκδικήσει με αξιώσεις χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ και να δρομολογήσει κι άλλα έργα ανάπτυξης και προοπτικής για την περιοχή.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 18:13
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ