Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Περίληψη Διακήρυξης διαγωνισμού για την εκμίσθωση ακινήτου.

agenda

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - «ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ»

Προκηρύσσει επαναληπτικό, δηµόσιο, πλειοδοτικό διαγωνισµό με ανοικτές προσφορές και συνεχίσεως τούτου με προφορικές, για την εκμίσθωση του ακινήτου, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. «ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» στην Τοπική Κοινότητα Καστριών της Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήµου Καλαβρύτων.

Πρόκειται για ένα ισόγειο κατάστημα συνολικής εκτάσεως (230) τ.μ. περίπου (αποτελούμενο από αίθουσα 100 τ.μ. χωρίς μεσολάβηση υποστυλωμάτων, κουζίνα, wc και λοιπούς βοηθητικούς χώρους 130 τ.μ.), μετά των ημιυπαιθρίων χώρων αυτού εκτάσεως (250) τ.μ. περίπου, καθώς και χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων εκτάσεως (4.000) τ.μ. περίπου, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως: «ΚΑΦΕ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ-ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ».

Ο επαναληπτικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Γραφείο της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ στα Καστριά Αχαΐας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, την 19-02-2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα από: 12:00π.μ ως: 13:00 π.μ.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα) ορίζεται το ποσόν των (450,00) €.
Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 10% επί του ορίου της πρώτης προσφοράς, υπολογιζόμενη για ένα έτος, δηλ. (540,00) €.

Πληροφορίες και αντίγραφα της αναλυτικής διακήρυξης του διαγωνισμού με τους όρους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά παρέχονται καθημερινά από το γραφείο της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - «ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» στη Διεύθυνση: Καστριά Αχαΐας, ώρες από 09:00 έως 17:00 και στα τηλέφωνα 2692031001 & 2692031588.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.


Δημήτριος Αλ. Κοντογιάννης

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ