Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Περίληψη διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την "Κατασκευή έργου εξωτερικών διακλαδώσεων - Συνδέσεων με το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ΤΚ Καλαβρύτων".

agendaΟ Δήμαρχος Δήμου ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ προκηρύσσει δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ - ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΚ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» με το σύστημα: προσφοράς με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης, πάνω σε συμπληρωμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς της υπηρεσίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1418/84 όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και βελτιώθηκε με τους σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3669/08, του Ν.3463/06, του Ν. 2362/95, του Π.Δ. 171/87 και Π.Δ. 131/98.

Ο προϋπολογισμός των δημοπρατούμενων εργασιών του έργου, με βάση τη μελέτη με αριθμό θεώρησης 19/2016 από το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Καλαβρύτων , ανέρχεται στο ποσό των 244.260,00 € πλέον αναθεώρησης και ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) στα γραφεία του Δήμου ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, Ευσεβ. Κηπουργού 6 ,στα Καλάβρυτα Ν. Αχαΐας ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την ίδια ημέρα και αμέσως μετά την ώρα λήξης της επίδοσής τους, στα γραφεία, του Δήμου Καλαβρύτων, Ευσεβ. Κηπουργού 6, στα Καλάβρυτα Αχαΐας, από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού.
Αν για οποιοδήποτε σοβαρό λόγο δεν διεξαχθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία ή αν διεξαχθεί μεν αλλά δεν κατατεθεί καμία προσφορά, θα διενεργηθεί σε νέα ημερομηνία που θα καθορίσει με πράξη της η Προϊσταμένη Αρχή και η οποία θα γνωστοποιηθεί με ΦΑΞ πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν τη νέα ημερομηνία σε όσους έλαβαν τεύχη του διαγωνισμού και την ίδια ώρα (10:00 π.μ.). Η ίδια διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί και δεύτερη φορά με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.
Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Δήμου Καλαβρύτων (Τακτικά - ανταποδοτικό τέλος)
Αντικείμενο του έργου αποτελεί η κατασκευή 900 τεμαχίων ιδιωτικών συνδέσεων του αποχετευτικού δικτύου της πόλης των Καλαβρύτων.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί

1.1 Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:

  1. Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ, εφόσον ανήκουν στην Α2 (Α2) τάξη και άνω για έργα κατηγορίας «ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ».
  2. Προερχόμενες από κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π.
  3. Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.

1.2 Κοινοπραξίες Εργ. Επ. των παραπάνω περιπτώσεων α, β και γ σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους, υπό τους όρους του άρθρου 16 παρ. 7 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ) (Κοινοπραξία στην ίδια κατηγορία) και υπό τον όρο ότι κάθε Εργοληπτική Επιχείρηση θα συμμετέχει στο κοινοπρακτικό σχήμα με ποσοστό όχι μικρότερο του 25% της καλούμενης κατηγορίας.
1.3 Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων για την κάλυψη των διαφόρων κατηγοριών των εργασιών του έργου υπό τους όρους της παρ. 3 του άρθρου 16 του ΚΔΕ. Το ποσοστό συμμετοχής της κάθε επιχείρησης στο κοινοπρακτικό σχήμα προκύπτει από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας για την οποία αυτή συμμετέχει και δεν είναι απαραίτητο να αναγράφεται, στην περίπτωση δε που αναγραφεί λανθασμένα, δεν επηρεάζεται το κύρος της συμμετοχής της επιχείρησης και της κοινοπραξίας. Κατηγορία εργασιών με ποσοστό κάτω του 10% του προϋπολογισμού του έργου (χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.), εφόσον δεν καλείται στη δημοπρασία, αθροίζεται στον προϋπολογισμό της μεγαλύτερης κατηγορίας.
1.4 Κάθε εργοληπτική επιχείρηση συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ενός κοινοπρακτικού σχήματος. Γίνονται επίσης δεκτές και μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις ή κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων κατ΄ εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 16 του ν. 3669/08 («κύρια κατηγορία»). Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις για τη συμμετοχή εργοληπτικών επιχειρήσεων σε διαγωνισμούς για την κατασκευή Δημοσίων Έργων.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 4.886,00 € και ισχύ τουλάχιστον διακοσίων εβδομήντα (270) ημερολογιακών ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακές ημέρες.
Συνολική προθεσμία περαίωσης του έργου: τρεις ( 3 ) μήνες
Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων υπόδειγμα τύπου Β.
Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της μελέτης στην επίσημη σελίδα του Δήμου Καλαβρύτων www.kalavrita.gr -> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -> Διακηρύξεις-Προκηρύξεις όπου και υπάρχουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κλπ).
Το έντυπο οικονομικής προσφοράς χορηγείται με σφραγίδα του Δήμου στους ενδιαφερόμενους του μέχρι και την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, και εφ’ όσον ζητηθεί εμπρόθεσμα, χορηγείται το αργότερο εντός της επομένης εργάσιμης ημέρας από την υποβολή σχετικής αίτησης στο Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Καλαβρύτων, πληροφορίες τηλ. 26923 60415, 26923 60438, 26923 60429 Fax 2692360433 κ. Δούβο Βασίλη ,κα Ιντζεγιάννη Ευγενία
Κριτήριο Ανάθεσης της σύμβασης είναι η χαμηλότερη οικονομική προσφορά.

Καλάβρυτα, 1/ 8 / 2016
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ