Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Περίληψη Διακήρυξης Συνοπτικού - Πρόχειρου Διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων.

agendaΠερίληψη Διακήρυξης ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες των Δημοτικών Ενοτήτων Κλειτορίας, Αροανίας & Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων και των νομικών προσώπων του Δήμου Καλαβρύτων [1. Σχολική Επιτροπή Α’βάθμιας Εκπαίδευσης (Σχολικές μονάδες Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων), 2. Σχολική Επιτροπή Β’βάθμιας Εκπαίδευσης (Σχολικές μονάδες Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων) και 3. ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - Σπήλαιο Λιμνών Καστριών], συνολικού προϋπολογισμού 73.999,48 ευρώ με το Φ.Π.Α. [59.677,00 € + Φ.Π.Α. (24%) = 73.999,48 € ]

1. Ο Δήμος Καλαβρύτων, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου, το άρθρο 23 παρ. 4, 5 και 6 του ΕΚΠΟΤΑ (Υ.Α. 11389/1993), τις διατάξεις του ν.4281/2014, την υπ’ αριθμόν 188/2016 απόφαση Δημάρχου, περί έγκρισης διενέργειας συνοπτικού - πρόχειρου διαγωνισμού και την υπ’ αριθμ. 102/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής, περί καθορισμού όρων δημοπράτησης, προκηρύσσει συνοπτικό – πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη προμηθευτή ή προμηθευτών καυσίμων για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών, των κτηρίων, των οχημάτων και των μηχανημάτων έργων, σε παντός είδους καύσιμα, για το τρέχον έτος 2016, των Δημοτικών Ενοτήτων Κλειτορίας, Αροανίας & Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων και των νομικών προσώπων του Δήμου Καλαβρύτων [1. Σχολική Επιτροπή Α’βάθμιας Εκπαίδευσης (Σχολικές μονάδες Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων), 2. Σχολική Επιτροπή Β’βάθμιας Εκπαίδευσης (Σχολικές μονάδες Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων) και 3. ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - Σπήλαιο Λιμνών Καστριών], με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης, το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες, στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, κατά την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εβδομαδιαίο δελτίο επισκόπησης τιμών καυσίμων που εκδίδεται από το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (φαίνεται στην ιστοσελίδα: http://www.fuelprices.gr/checkprices) για το Νομό Αχαΐας / Δήμο Καλαβρύτων, για κάθε προς προμήθεια είδος ξεχωριστά (πετρέλαιο diesel κίνησης, βενζίνη αμόλυβδη 95 οκτ. και πετρέλαιο θέρμανσης), το οποίο συμφωνεί με τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους, που έχουν συνταχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καλαβρύτων και έχουν εγκριθεί αρμοδίως και προσηκόντως.
2. Ο συνοπτικός - πρόχειρος αυτός διαγωνισμός, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχείο) Καλαβρύτων, επί της οδού Ευσεβίου Κηπουργού αριθ. 6, στα Καλάβρυτα, την Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 και ώρα 09:30 π.μ. (ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών) έως 10:00 π.μ. (ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών), κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν την έγγραφη προσφορά τους, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
3. Η παραπάνω προμήθεια καυσίμων είναι προϋπολογισμού 59.677,00 € και επιπλέον 14.322,48 €, Φ.Π.Α. 24% επ’ αυτού, από τα οποία 49.999,88 €, αφορούν το Δήμο Καλαβρύτων, 9.000,00 € τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, 9.000,00 € τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 5.999,60 € αφορούν τη ΔΗΚΕΚ – Σπήλαιο Λιμνών Καστριών και αναλύονται ως ακολούθως:

pinakas diak sxol epit

4. Ο υποψήφιος διαγωνιζόμενος προμηθευτής μπορεί να δώσει προσφορά, είτε για το σύνολο της προμήθειας (συνολικού προϋπολογισμού 73.999,48 €), είτε για κάθε μία από τις επιμέρους προμήθειες καυσίμων: α) για τις Δημοτικές Ενότητες Κλειτορίας, Αροανίας & Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων (συνολικού π/υ 49.999,88 €) ή β) για το Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαβρύτων (συνολικού π/υ 9.000,00 €) ή γ) για το Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαβρύτων (συνολικού π/υ 9.000,00 €) ή δ) για τη ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - Σπήλαιο Λιμνών Καστριών (συνολικού π/υ 5.999,60 €), είτε για συνδυασμό αυτών, κατ’ άρθρο 6 παρ. 14 του Ν. 4071/2012.
5. Οι προμηθευτές που θα υποβάλλουν προσφορά, υποχρεούνται να καταθέσουν εγγύηση συμμετοχής, ίση με ποσοστό 1% επί του προϋπολογισμού της προμήθειας, χωρίς το Φ.Π.Α., όπως ορίζεται στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 8586/22-8-2016 Διακήρυξη και συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο της προμήθειας, το ποσό των 597 ευρώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλλουν προσφορά είτε για την ΔΕ Κλειτορίας, Αροανίας & Παΐων, είτε για τη Σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είτε για τη Σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, είτε για τη ΔΗΚΕΚ – Σπήλαιο Λιμνών Καστριών, θα ανέρχεται στο ποσό των 404 ευρώ, 73 ευρώ, 73 ευρώ και 49 ευρώ αντίστοιχα.
6. Μαζί με την προσφορά τους οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προμηθευτές πρέπει να υποβάλλουν και τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α. Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας.
β. Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας.
γ. Πιστοποιητικό του οικείου επιμελητηρίου περί εγγραφής του σε αυτό.
δ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, με την οποία να δηλώνεται ότι δεν έχει καταδικαστεί για αδίκημα σχετικό με την επαγγελματική του δραστηριότητα, ότι δεν τελεί υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση ή ανάλογη κατάσταση και δεν τελεί σε διαδικασία κήρυξης ανάλογης κατάστασης.
7. Τεχνική προσφορά, συντεταγμένη όπως στο σχέδιο των τεχνικών προδιαγραφών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
8. Οι προσφορές υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο τοποθετούνται και όλα τα ζητούμενα, ως άνω, δικαιολογητικά.
Οι προσφορές πρέπει να υπογράφονται από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους ή τους νόμιμους εκπροσώπους τους. Η προσφορά της ένωσης προμηθευτών, υπογράφεται είτε από όλα τα μέλη της ένωσης, είτε από εκπρόσωπο διορισμένο με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Η προσφερόμενη τιμή θα εκφράζεται σε ευρώ και θα αναγράφεται αριθμητικώς και ολογράφως.
9. Οι προσφορές, ισχύουν και δεσμεύουν τους προμηθευτές για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών, το οποίο υπολογίζεται, από την επομένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού.
10. Ο προμηθευτής στον οποίο θα γίνει η κατακύρωση της προμήθειας, υποχρεούται να καταθέσει προ ή κατά την υπογραφή της σύμβασης εγγύηση καλής εκτέλεση, ίση με ποσοστό 2% επί της συνολικής συμβατικής αξίας, χωρίς το Φ.Π.Α., όπως ορίζεται στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 8586/22-8-2016 Διακήρυξη.
11. Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τον πρόχειρο διαγωνισμό, τις τεχνικές προδιαγραφές των, υπό προμήθεια, καυσίμων και τους λοιπούς όρους του, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καλαβρύτων, στα τηλέφωνα 26923 60414 έως 417, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων www.kalavrita.gr, όπου έχουν αναρτηθεί όλα τα στοιχεία του διαγωνισμού αυτού [η απόφαση προκήρυξης (η διακήρυξη) του Δημάρχου, οι τεχνικές προδιαγραφές, το τιμολόγιο, ο προϋπολογισμός, κλπ.].
12. Η παρούσα περίληψη της διακήρυξης να δημοσιευθεί σε μία ημερήσια εφημερίδα της έδρας του Νομού Αχαΐας (της Πάτρας), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη διενέργειά του (ΕΚΠΟΤΑ άρθρο 23 παρ 5).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Γεώργιος Λαζουράς

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ