Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Διακήρυξη δεύτερης (β’) επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού ακίνητου της ξενοδοχειακής μονάδας Δάφνης

agendaΔιακήρυξη δεύτερης (β’) επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού ακίνητου της ξενοδοχειακής μονάδας Δάφνης ήτοι του ξενοδοχείου κλασσικού τύπου τριών (3) αστέρων (αθλητικές εγκαταστάσεις – ξενώνας Δάφνης) και του περιβάλλοντος αυτού ακίνητου, όπως είναι και ευρίσκεται σήμερα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Αφού λάβαμε υπόψη μας:
1. Το άρθρο 192 του ν. 3463/2006 “Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων” (ΦΕΚ Α’ 114).
2. Τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981 “Περί του καθορισμού των οργάνων, της διαδικασίας και των όρων διενέργειας δημοπρασιών δι’ εκποίησιν ή εκμίσθωσιν πραγμάτων των δήμων και κοινοτήτων” (ΦΕΚ Α’ 77).
3. Τις υπ’ αριθμ. 216/2005 και 213/2007 μελέτες της ΤΥΔΚ Ν. Αχαΐας.
4. Το από 5-12-2013 πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “Αθλητικές Εγκαταστάσεις – Ξενώνας ΤΚ Δάφνης ”, νόμιμα συντεταγμένο και υπογεγραμμένο από τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής παραλαβής.
5. Την από 27-2-2008 σύμβαση κατασκευής του έργου “ Αθλητικές Εγκαταστάσεις – Ξενώνας ΤΚ Δάφνης πρώην Δήμου Παΐων – Β Φάση ” συναφθείσα μεταξύ του, τότε, Δήμου Παΐων” και του αναδόχου κατασκευής του έργου “Βασίλης Γαλάνης ΕΚΤΕ”.
6. Την υπ’ αριθμόν 25/2016 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαβρύτων “Περί εκμίσθωσης του δημοτικού ακινήτου της Ξενοδοχειακής Μονάδας Δάφνης ήτοι του Ξενοδοχείου κλασικού τύπου τριών αστέρων στην τοπική κοινότητα Δάφνης της Δημοτικής Ενότητας Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων”.
7. Την διαπιστωμένη αναγκαιότητα για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου της ξενοδοχειακής μονάδας Δάφνης, τη δυνατότητα αξιοποίησής του καθώς και τις προσδοκίες και την απαίτηση των κατοίκων, της κοινότητας και των φορέων της Δάφνης, να λειτουργήσει, το συντομότερο δυνατό, η ξενοδοχειακή μονάδα Δάφνης.
8. Την υπ’ αριθμόν 5/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαβρύτων, “Περί καθορισμού των όρων εκμίσθωσης του δημοτικού ακινήτου της ξενοδοχειακής μονάδας Τ.Κ. Δάφνης.”
9. Το γεγονός ότι, κατά τη διενεργηθείσα πρώτη δημοπρασία της 8ης Μαρτίου 2017, δεν εμφανίσθηκε κανένας ενδιαφερόμενος πλειοδότης μισθωτής, όπως, προκύπτει και από το με ίδια ημερομηνία πρακτικό της αρμόδιας Επιτροπής Εκμισθώσεων και ως εκ τούτου η δημοπρασία απέβη άγονη και άκαρπη.

ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Εκθέτουμε σε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου της Ξενοδοχειακής Μονάδας Δάφνης, που αποτελείται από ένα ακίνητο (οικόπεδο) εκτάσεως 1.385,36 τετρ. μέτρων, με το εντός αυτού, κατασκευασθέν, Ξενοδοχείο Κλασσικού τύπου αστέρων, όπως αυτά (ξενοδοχείο και ακίνητο) είναι και ευρίσκονται σήμερα, ευρισκόμενα στην τοπική κοινότητα Δάφνης του Δήμου Καλαβρύτων.
Η φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία αυτή, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχείο) του Δήμου Καλαβρύτων (οδός Ευσεβίου Κηπουργού 6 – Καλάβρυτα), ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Εκμισθώσεων, στις 7 Ιουνίου 2017, ημέρα Τετάρτη και από ώρα 10:00 έως 11:00 π.μ.
Η δημοπρασία αυτή, θα διεξαχθεί με τους ίδιους με την προηγηθείσα και αποβαίνουσα άκαρπη δημοπρασία της 8-3-2017 (για την οποία είχαμε εκδώσει την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1203/17-2-2017 πρώτη, με τους ίδιους, με την παρούσα, όρους, διακήρυξή μας) και αναλυτικά, με τους παρακάτω όρους.

Ακολουθούν σε αρχεία pdf, η Περίληψη και η Διακήρυξη:

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 11 Μαΐου 2017 13:03
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ