Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

magkΜε μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το Περιβαλλοντικό Συμπόσιο στα Καλάβρυτα, του οποίου οι εργασίες θα διαρκέσουν τρεις ημέρες.
Το συμπόσιο διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, το Δήμο Καλαβρύτων και τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο δήμων Αθήνας-Πειραιά.
Η θεματική της χθεσινής ημέρας αφορούσε κυρίως το περιβάλλον και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της πρώην μαθητικής εστίας Καλαβρύτων.

Οι εισηγήσεις των διακεκριμένων επιστημόνων αναφέρονται στην Υπερθέρμανση και Κλιματική Αλλαγή, τους Περιβαλλοντικούς Ρύπους στην καθημερινή μας Διατροφή, στη Σχέση Περιβάλλοντος και Υγείας και σε άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
Το Δήμο Καλαβρύτων εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Παιδείας κ. Νικόλαος Μαγκαφάς, ο οποίος είχε αναλάβει και το συντονισμό της δράσης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.
Ο κ. Μαγκαφάς ανέγνωσε το χαιρετισμό του Δημάρχου κ Γεωργιου Λαζουρά, ο οποίος απουσίαζε εκτός Καλαβρύτων λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, και απηύθυνε και ο ίδιος το δικό του χαιρετισμό.
Η εκδήλωση αποτέλεσε ευκαιρία για ώσμωση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια του Συμποσίου.

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 10 Απριλίου 2016 12:22
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ