Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Υποδεχόμαστε τη γέννηση του Χριστού, με τη Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων.

Στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο, στη φάτνη και στο σπίτι του Αϊ – Βασίλη, στην πλατεία των Καλαβρύτων, αύριο, Σάββατο, στις 7:00 το απόγευμα, η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων.

plateia stolismanoi1Ο Δήμος Καλαβρύτων, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του, διοργανώνει, αύριο, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που περιλαμβάνει συναυλία, με μελωδίες των ημερών, από την Φιλαρμονική νέων, του Δήμου Καλαβρύτων και προσφορά, γλυκών, ζεστού κρασιού και άλλων εδεσμάτων, από μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους, στην όμορφη αυτή εκδήλωση, που φέρνει και στα Καλάβρυτα το γιορτινό, χαρμόσυνο και μελωδικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μια εκδήλωση, που γίνεται ομορφότερη και από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, την υπέροχη παραδοσιακή φάτνη της γέννησης και το πρωτότυπο σπίτι του Αϊ – Βασίλη, που έχει τοποθετήσει ο Δήμος στην πλατεία, αλλά και το λοιπό στολισμό και τη Χριστουγεννιάτικη μουσική, που μεταδίδεται κάθε μέρα από τα μεγάφωνα, τα οποία πρότεινε και επιμελήθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων.

kartateliki3Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, για τις γιορτές που έρχονται, δίνει, σε όλους και όλες τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Καλαβρύτων, τους απανταχού της γης, απόδημους Καλαβρυτινούς, τους νέους και τις νέες μας, στους γνωστούς και φίλους, σ’ όλο τον κόσμο, την παρακάτω ευχή.

«Το λαμπρό αστέρι της γέννησης του Θεανθρώπου, να μας φωτίζει όλους και να μας χαρίζει, στη νέα χρονιά, 2017, υγεία, χαρά, ευτυχία, αισιοδοξία και προκοπή».

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ