Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Στο Δημοτικό Μουσείο Ολοκαυτώματος και στο Σταθμό του Οδοντωτού, οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλαβρύτων, την Παρασκευή και το Σάββατο.

ODON MuseumΤην Παρασκευή, 19 Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν του Δημοτικού Μουσείου, το οποίο επιλέχθηκε, από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) – Ελληνικό Τμήμα, ως το τιμώμενο Μουσείο για το έτος 2017, στα πλαίσια εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από το Δήμο Καλαβρύτων, το τιμώμενο, Δημοτικό μας Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και το ICOM – Ελληνικό Τμήμα.

Σας προκαλούμε και σας περιμένουμε όλους σ’ αυτή την τιμητική για το Δημοτικό μας Μουσείο, εκδήλωση.

Πρόσκληση ΜουσείοΕπίσης, το Σάββατο, 20 Μαΐου, στις 11:00 το πρωί, ο Δήμος Καλαβρύτων, διοργανώνει στο Σταθμό του Οδοντωτού εκδήλωση με θέμα “Ο Οδοντωτός και το φαράγγι του εμπνέουν”.

Πρόσκληση εκδήλωσης Οδοντωτού

Museum ODONTΣτην εκδήλωση αυτή θα παρουσιασθεί, έκθεση ζωγραφικής φοιτητών – καλλιτεχνών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, με θέματα τον Οδοντωτό και το Φαράγγι, με τη συνοδεία μουσικού προγράμματος, από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων. Επίσης, στην αίθουσα αναμονής του Σιδηροδρομικού Σταθμού θα αναρτηθεί προσωπογραφία, του πρώην Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Κωνστάντιου Χρόνη, για την καθοριστική συμβολή του, στην αποτροπή της αποφασισμένης από τα ναζιστικά στρατεύματα, ανατίναξης του Οδοντωτού, στις αρχές του 1944.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους, στη σημαντική αυτή εκδήλωσή μας, που αναδεικνύει και προβάλλει τον Οδοντωτό και το Φαράγγι μας.

Ακολουθούν σε συνημμένο αρχείο, οι προσκλήσεις και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αυτών.

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ