Menu
Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαβρύτων.

Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη …

Ένα στάδιο, ένα βήμα, π...

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρισμός Καλαβρύτων, ολοκληρώνεται.

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρ…

Αρχίζει, η προετοιμασία...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα για το Βιολογικό Καθαρισμό Καλαβρύτων.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα …

Με εντατικούς ρυθμούς εξε...

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθαρισμό - Ξεκινά η κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθ…

Ένα σημαντικό βήμα για ...

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων την Άνοιξη - Φωτό

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των…

Παρουσίασε σήμερα ο Δήμος...

Αποπεράτωση και Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου Καλαβρύτων

Αποπεράτωση και Ανάπλαση του Ιστορι…

Ένα μεγάλο έργο για την π...

Τη Δευτέρα, 22 Απρίλη 2013, ξεκινά, η ανακύκλωση στο Δήμο Καλαβρύτων

Τη Δευτέρα, 22 Απρίλη 2013, ξεκινά,…

Τα Καλάβρυτα, η Κλειτορία...

Διαχειριστική Επάρκεια Τύπου A' και Τύπου Β'

Διαχειριστική Επάρκεια Τύπου A' και…

O Δήμος Καλαβρύτων από τι...

Prev Next

Δελτία Τύπου

Στην πρώτη γραμμή, οι Πρόεδροι και οι Εκπρόσωποι των κοινοτήτων για την αποφυγή, της σπατάλης πόσιμου νερού.

Ενεργοποίηση και άσκηση των υποχρεώσεών τους, ζητά από τους Προέδρους και Εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων.
Θα πρέπει, να ενεργούν, σαν τον αείμνηστο Πρόεδρο, Μίμη Σακκά, της Άνω Βλασίας, που έλεγχε τις υπερκαταναλώσεις, γυρνώντας, από σπίτι σε σπίτι και από περιβόλι σε περιβόλι.

nero1Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, απέστειλε, σήμερα, στους Προέδρους και Εκπροσώπους των 66 τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων, εξαιρετικά επείγον, έγγραφό του, με το οποίο τους ζητά και τους καλεί να ενεργοποιηθούν, να κινητοποιηθούν και να ασκήσουν τις υποχρεώσεις τους για τον έλεγχο της σπατάλης και της υπερκατανάλωσης πόσιμου νερού, ώστε να μη λείψει και να υπάρχει επάρκεια νερού, για τα σπίτια και τις οικιακές ανάγκες των κατοίκων των κοινοτήτων μας, τώρα το καλοκαίρι, που οι καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, ξηρασία κλπ) η έλλειψη, βροχοπτώσεων και πολλών χιονοπτώσεων και η έλευση μεγάλου αριθμού επισκεπτών και συμπατριωτών μας, δημιουργούν, δυσμενείς συνθήκες, για την επάρκεια του νερού.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί το Δήμο Καλαβρύτων

Ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο, Γεώργιο Λαζουρά, και το βοηθό Δημάρχου, Θύμιο Τζόβολο

laz plaket erithrosΤις θερμές ευχαριστίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς το Δήμο Καλαβρύτων, εξέφρασε, σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, το πρωί, κατά την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντώνης Αυγερινός, για την πολύτιμη συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων, με τη φιλοξενία στο κτίριο της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, εκατό (100), περίπου, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Διαβάστε περισσότερα...

Επιτυχής και αποδοτική, η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Δήμου Καλαβρύτων, στο Οραντούρ της Γαλλίας

laz orandourΜεγάλη επιτυχία, σημείωσε η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Δήμου Καλαβρύτων, αποτελούμενη από το Δήμαρχο, Γεώργιο Λαζουρά, τον Αντιδήμαρχο Καλαβρύτων, Δημήτριο Χουλιάρα και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην Νομάρχη Αχαΐας, Δημήτρη Κατσικόπουλο, στη μαρτυρική πόλη Οραντούρ-Συρ-Γκλαν, της Γαλλίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση, του Δημάρχου Καλαβρύτων, Γιώργου Λαζουρά, με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν.

makron2Συνάντηση - σύντομη συζήτηση, σήμερα, είχε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, στο Δημαρχείο του Oradour-sur-Glane, κατά τις εκδηλώσεις, για την 73η επέτειο του Ολοκαυτώματος του Oradour.

Διαβάστε περισσότερα...

Επίσκεψη, αντιπροσωπείας του μαρτυρικού Δήμου Καλαβρύτων, στο μαρτυρικό Oradour-sur-Glane, της Γαλλίας.

lazoura xouliaras katsikopoulos oradourΕπίσκεψη - προσκύνημα, απόδοση τιμής στη μνήμη, αντιπροσωπείας του μαρτυρικού Δήμου Καλαβρύτων, στο μαρτυρικό Oradour-sur-Glane, της Γαλλίας, για την 73η επέτειο του Ολοκαυτώματος του Oradour, της 10ης Ιουνίου 1944, με 642 εκτελεσμένους, ανάμεσά τους 207 παιδιά και 242 γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ενίσχυση της e- εκπαίδευσης στα Σχολεία μας.

mag sxol 1Εφοδιάστηκαν τα πολυθέσια Δημοτικά σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων με κεντρικές μονάδες (servers) για την αναβάθμιση των εργαστηρίων Η/Υ.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Ιουνίου ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών των Σχολείων του Δήμου Καλαβρύτων κ. Νικόλαος Μαγκαφάς παρέδωσε τους servers στα Δημοτικά Σχολεία Καλαβρύτων, Κλειτορίας και Δάφνης, τα οποία διαθέτουν εργαστήρια πληροφορικής. Υπενθυμίζεται ότι ένα χρόνο πριν είχαν εφοδιαστεί με κεντρικές μονάδες και σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Περιορίζουμε, την κατανάλωση του νερού, γιατί σεβόμαστε, το διπλανό μας, το συγχωριανό μας, το γείτονά μας, το συγγενή μας

ΟΧΙ στη σπατάλη νερού, ΝΑΙ στη συνετή χρήση του, ΝΑΙ στο σεβασμό του διπλανού μας
ΝΑΙ στην επάρκεια του νερού για όλους μας, ΟΧΙ στη σπατάλη του

nero1Οι καιρικές συνθήκες της καλοκαιρινής περιόδου που μόλις άρχισε (υψηλές θερμοκρασίες, ξηρασία κλπ.) σε συνδυασμό με την καθιερωμένη έλευση στην Πόλη και στα Χωριά μας μεγάλου αριθμού συγγενών μας, συμπολιτών μας, κατοίκων μας, αλλά και επισκεπτών, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επιβάλλουν, όλοι μας, να φροντίζουμε ώστε να υπάρχει επάρκεια νερού για την ύδρευση και τις οικιακές και προσωπικές μας ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεά, ενός, απορριμματοφόρου, από το Δήμο Περιστερίου, στο Δήμο Καλαβρύτων.

apor 1Πρίν, από λίγο, σήμερα, Τετάρτη, 7 Ιουνίου, υπογράψαμε, με την Αντιδήμαρχο Περιστερίου, Μαρία Τσιώτα, το συμβόλαιο της δωρεάς, ενός, απορριμματοφόρου, από το Δήμο Περιστερίου, στο Δήμο Καλαβρύτων. Ευχαριστώ, το Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, τους Αντιδημάρχους, τον πατριώτη μας, από τα Τριπόταμα, Αλέκο Σταυρούλια και τη Μαρία Τσιώτα καθώς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, για την ευγενική δωρεά τους, στο Δήμο μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Σάββατο, 3 Ιουνίου, «Υγεία για Όλους»- δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, στα Καλάβρυτα. Και ενδοκρινολογικός έλεγχος από τους καθηγητές, Κώστα Μάρκου και Έφη Κούκκου

igeia gia olous3Το Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017, και από ώρα 9:00 π.μ., στο Τουριστικό Περίπτερο, στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων, γιατροί του προγράμματος «Υγεία για Όλους», στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Καλαβρύτων, θα πραγματοποιήσουν, δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, στους πολίτες των Καλαβρύτων, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων- Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος, τη Β΄ Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ», τη Γ΄ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών, την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, την Ενδοκρινολογική Κλινική του Π.Π.Ν. Πατρών, την Ενδοκρινολογική Κλινική του Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου» και την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ