Menu
Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαβρύτων.

Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη …

Ένα στάδιο, ένα βήμα, π...

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρισμός Καλαβρύτων, ολοκληρώνεται.

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρ…

Αρχίζει, η προετοιμασία...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα για το Βιολογικό Καθαρισμό Καλαβρύτων.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα …

Με εντατικούς ρυθμούς εξε...

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθαρισμό - Ξεκινά η κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθ…

Ένα σημαντικό βήμα για ...

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων την Άνοιξη - Φωτό

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των…

Παρουσίασε σήμερα ο Δήμος...

Αποπεράτωση και Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου Καλαβρύτων

Αποπεράτωση και Ανάπλαση του Ιστορι…

Ένα μεγάλο έργο για την π...

Τη Δευτέρα, 22 Απρίλη 2013, ξεκινά, η ανακύκλωση στο Δήμο Καλαβρύτων

Τη Δευτέρα, 22 Απρίλη 2013, ξεκινά,…

Τα Καλάβρυτα, η Κλειτορία...

Διαχειριστική Επάρκεια Τύπου A' και Τύπου Β'

Διαχειριστική Επάρκεια Τύπου A' και…

O Δήμος Καλαβρύτων από τι...

Prev Next

Δελτία Τύπου

Συνεδρίαση των Σχολικών Επιτροπών στις 8-2-2017

likeio kalΤην Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, συνεδρίασαν τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, του Δήμου Καλαβρύτων, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου τους, κ. Νίκου Μαγκαφά.

Διαβάστε περισσότερα...

Έκτακτη χρηματοδότηση 2,2 εκατ. ευρώ σε 28 δήμους της χώρας μεταξύ των οποίων και ο δήμος Καλαβρύτων ο οποίος χρηματοδοτείται με το ποσό των 80.000 ευρώ.

laz skou ma sokΟ υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε εκτάκτως επιχορηγήσεις ύψους 2,2 εκατ. ευρώ σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποκλειστικά για τα απαραίτητα έργα υποδομής, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι εκτεταμένες ζημιές και καταστροφές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ενημέρωση για την ανάρτηση των Δασικών χαρτών

xartis dasonΗ Διεύθυνση Δασών Αχαΐας, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να προσέλθει στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ,  245 προ-Καποδιστριακών ΟΤΑ, του συνόλου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας περιοχής Καλλικρατικών Δήμων Πατρέων, Καλαβρύτων, Αιγιαλείας, Ερυμάνθου & Δυτικής Αχαΐας  που θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην ΕΛΚΕΠΑ, Δημητρίου Υψηλάντου 2, Πάτρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση του Δημάρχου Καλαβρύτων, με τον Υπουργό Εσωτερικών.

laz skou ma sokEπίσκεψη, είχε σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς συνοδευόμενος από το Βοηθό Δημάρχου κ. Νίκο Μαγκαφά και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σπύρο Σοκορέλη.

Διαβάστε περισσότερα...

Φιλοξενία ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων, στο κτίριο του Ερυθρού Σταυρού, στα Καλάβρυτα.

palia pirosvΟ Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γεώργιος Λαζουράς, δέχθηκε χθες, το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, την επίσκεψη του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), κ. Αντώνη Αυγερινού. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., ενημέρωσε το Δήμαρχο Καλαβρύτων, για την πρόθεση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, να φιλοξενήσει 20 ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, στο κτίριο του Ερυθρού Σταυρού, στα Καλάβρυτα (της πρώην Πυροσβεστικής, κτίριο Βουγά).

Διαβάστε περισσότερα...

Επιστολή προς τους διευθυντές των σχολείων.

epistoli magkafaΑποστολή εγγράφου προς τους Διευθυντές 1/θμιας και 2/θμιας εκπαίδευσης από τον Βοηθό Δημάρχου σε θέματα παιδείας και δια βίου μάθησης και Πρόεδρο των σχολικών επιτροπών, Δήμου Καλαβρύτων κ. Νικόλαου Μαγκαφά, που αφορά την λειτουργεία των σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα...

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

likeio kalΗ κακοκαιρία, που έπληξε τα τελευταία 24ωρα το Δήμο μας, έχει υποχωρήσει αισθητά και με τη διαβεβαίωση των υπευθύνων του ΚΤΕΛ Αχαΐας, ότι αύριο τα δρομολόγια, που μεταφέρουν μαθητές, θα διεξαχθούν κανονικά σχεδόν σ’ όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας, στις οποίες έχει αποκατασταθεί η πρόσβαση (βέβαια, οι μεταφορείς των ΤΑΞΙ θα πρέπει να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, σύμφωνα με έγγραφο που εστάλη στο Δήμο, από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων), αύριο, Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017, θα λειτουργήσουν τα παρακάτω σχολεία:

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

sxol xion 2017Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας με σφοδρή χιονόπτωση. Δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ που μεταφέρει το μεγαλύτερο αριθμό μαθητών στα σχολεία της περιοχής τους και δε θα πραγματοποιηθούν ούτε αύριο όπως ενημερωθήκαμε ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ. Δύσκολη θα είναι και η μεταφορά των μαθητών με ΤΑΞΙ όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος των οδηγών ΤΑΞΙ, ακόμη και αδύνατη από κάποια τοπικά διαμερίσματα του Δήμου μας.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ

sxol xion 2017Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων, για τρίτη ημέρα, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας. Η μετακίνηση των μαθητών, προς και από τα σχολεία, παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες, καθώς τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας, με τα οποία μετακινείται η πλειοψηφία των μαθητών, δεν πραγματοποιούνται, ακόμη, ενώ και η μεταφορά των μαθητών με τα ΤΑΞΙ, παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους -10 βαθμούς έχουν μετατρέψει τους χώρους των σχολικών μονάδων κυριολεκτικά σε παγοδρόμια, με αποτέλεσμα να καθίσταται επισφαλής η ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Διαβάστε περισσότερα...

Παρατείνονται οι χριστουγεννιάτικες διακοπές των μαθητών. Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Καλαβρύτων για δεύτερη ημέρα.

Λύκειο ΚαλαβρύτωνΚλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων τη Τρίτη 10 Ιανουαρίου, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους -10 βαθμούς έχουν μετατρέψει τους χώρους των σχολικών μονάδων κυριολεκτικά σε παγοδρόμια , με αποτέλεσμα να καθίσταται επισφαλής η ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και η μετακίνηση τους από και προς τα σχολεία.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ