Menu
Ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού των Καλαβρύτων.

Ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του…

Η μεγάλη ημέρα έφτασε.Ξεκ...

Τα λόγια γίνονται πράξεις. Χρηματοδότηση έργων σε Πλανητέρο, Κάστρο και Σειραίο (ποταμό).

Τα λόγια γίνονται πράξεις. Χρηματοδ…

Αντιπλημμυρικό έργο στο...

Σε ένα μήνα, η δοκιμαστική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαβρύτων

Σε ένα μήνα, η δοκιμαστική λειτουργ…

Σε ένα μήνα, η δοκιμαστικ...

Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαβρύτων.

Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη …

Ένα στάδιο, ένα βήμα, π...

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρισμός Καλαβρύτων, ολοκληρώνεται.

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρ…

Αρχίζει, η προετοιμασία...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα για το Βιολογικό Καθαρισμό Καλαβρύτων.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα …

Με εντατικούς ρυθμούς εξε...

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθαρισμό - Ξεκινά η κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθ…

Ένα σημαντικό βήμα για ...

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων την Άνοιξη - Φωτό

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των…

Παρουσίασε σήμερα ο Δήμος...

Prev Next

Δελτία Τύπου

Διαδραστικό εργαστήριο, για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών, την Τετάρτη 18 Απριλίου, στα Καλάβρυτα.

Πρόσκληση του Δημάρχου Καλαβρύτων, για συμμετοχή σ’ αυτό.

didr erg das pirk2

Η WWF Ελλάς, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων, διοργανώνει την Τετάρτη 18 Απριλίου, στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, στα Καλάβρυτα, διαδραστικό εργαστήριο για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεά εκχιονιστικού μηχανήματος – φορτηγού πολλαπλών χρήσεων στο Δήμο Καλαβρύτων, από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ.

man martinos lazourasΗ Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς έργου ΑΙΓΕΑΣ και ο διαχειριστής της, επίτιμος δημότης του Δήμου Καλαβρύτων, κος Αθανάσιος Μαρτίνος, με επιστολή πρότασή του, προς το Δήμαρχο Καλαβρύτων, κ. Γιώργο Λαζουρά, γνωστοποίησε ότι, προτίθεται να προβεί στη δωρεά ενός καινούργιου εκχιονιστικού μηχανήματος / φορτηγού οχήματος τύπου MAN TGM 18.290 4x4 BB, αποδεχόμενος, σχετικό αίτημα, του Δημάρχου Καλαβρύτων

Διαβάστε περισσότερα...

Διανομή τροφίμων και προϊόντων στους δικαιούχους του ΚΕΑ, από το Δήμο Καλαβρύτων

dianomi trofimonΣυνεχίζεται η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Δήμου Καλαβρύτων, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και έχει εγκριθεί η αίτησή τους. Η διανομή γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Επισιτιστική Βοήθεια και Βασική Υλική Συνδρομή - ΤΕΒΑ". Τα νοικοκυριά των ωφελούμενων δικαιούχων στον Δήμο Καλαβρύτων ανέρχονται στα 180.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα Συγχαρητήριά μου, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων και όλων των σχολείων του Δήμου μας.

lazs grafeioΟι λοιπές υποχρεώσεις μου, μου επέτρεψαν, σήμερα, το πρωί, να παραβρεθώ και να παρακολουθήσω τη γιορτή, για την 25η Μαρτίου 1821, που έγινε στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων και επιμελήθηκαν οι μαθητές των, ΣΤ1 και ΣΤ2 Τμημάτων, της Έκτης Τάξης.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας, εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην Αγία Λαύρα.

basilis magklarasΟ Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου, ενημέρωσε το Δήμαρχο Καλαβρύτων Γεώργιο Λαζουρά, ότι, στις εκδηλώσεις της Κυριακής, 25 Μαρτίου, στην Αγία Λαύρα και στα Καλάβρυτα, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει, ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Βασίλης Μαγκλάρας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ), την Τρίτη, στα Καλάβρυτα.

depan2Την προσεχή Τρίτη, 20 Μαρτίου, θα διεξαχθεί, στα Καλάβρυτα, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ), στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, αφού ο Δήμος Καλαβρύτων, είναι, από τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΕΠΑΝ, αποτελείται από τους Δημάρχους των Δήμων, Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο (που είναι και Πρόεδρος του Συμβουλίου), Καλαβρύτων, Γεώργιο Λαζουρά, Βριλησσίων Αττικής, τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Χονδροματίδη, Δυτικής Αχαΐας, Χρίστο Νικολάου, Παγγαίου Καβάλας, Φίλιππο Αναστασιάδη, Παιονίας Κιλκίς, Χρήστο Γκουντενούδη, Πλατανιά Χανίων, Γιάννη Μαλανδράκη, Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας, Δημήτρη Νασίκα και Ωρωπού Αττικής, Θωμά Ρούσση. Γενικός Διευθυντής του ΔΕΠΑΝ, είναι, ο οικονομολόγος, Βασίλης Κουτσιώρης.

Διαβάστε περισσότερα...

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες, στο Δήμο Καλαβρύτων, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley 2018

IMG 5859

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γεώργιος Καραμπέτσος και Νεκτάριος Χαλβατζής, απέστειλαν στο Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά, επιστολή, με την οποία εκφράζουν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους, για την άριστη συνδιοργάνωση, από το Δήμο Καλαβρύτων και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley 2018.

Διαβάστε περισσότερα...

Διανομή τροφίμων και προϊόντων στους δικαιούχους του ΚΕΑ στις 14 και 15 Φεβρουαρίου.

dianomi trofimonΠραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Δήμου Καλαβρύτων, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και έχει εγκριθεί η αίτησή τους. Η διανομή έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος "Επισιτιστική Βοήθεια και Βασική Υλική Συνδρομή - ΤΕΒΑ". Τα νοικοκυριά των ωφελούμενων δικαιούχων στον Δήμο Καλαβρύτων ανέρχονται στα 153.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι προτάσεις του Δήμου Καλαβρύτων στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Πάτρα.

Χιονοδρομικό Κέντρο – Βασικοί Οδικοί Άξονες – Αγροτικός Εξηλεκτρισμός και Οδοποιία – Τουριστική Προβολή – Αναδασμός Αροανείου – Εντάξεις Έργων στο ΕΣΠΑ – Βιολογικός Καθαρισμός Δάφνης.

lazs grafeioΟ Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, συμμετέχει, σήμερα και αύριο στο Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση που γίνεται στην Πάτρα, με την παρουσία πολλών υπουργών και του Πρωθυπουργού και διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ