Menu
Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαβρύτων.

Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη …

Ένα στάδιο, ένα βήμα, π...

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρισμός Καλαβρύτων, ολοκληρώνεται.

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρ…

Αρχίζει, η προετοιμασία...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα για το Βιολογικό Καθαρισμό Καλαβρύτων.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα …

Με εντατικούς ρυθμούς εξε...

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθαρισμό - Ξεκινά η κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθ…

Ένα σημαντικό βήμα για ...

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων την Άνοιξη - Φωτό

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των…

Παρουσίασε σήμερα ο Δήμος...

Αποπεράτωση και Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου Καλαβρύτων

Αποπεράτωση και Ανάπλαση του Ιστορι…

Ένα μεγάλο έργο για την π...

Τη Δευτέρα, 22 Απρίλη 2013, ξεκινά, η ανακύκλωση στο Δήμο Καλαβρύτων

Τη Δευτέρα, 22 Απρίλη 2013, ξεκινά,…

Τα Καλάβρυτα, η Κλειτορία...

Διαχειριστική Επάρκεια Τύπου A' και Τύπου Β'

Διαχειριστική Επάρκεια Τύπου A' και…

O Δήμος Καλαβρύτων από τι...

Prev Next

Δελτία Τύπου

Ρυθμίστε και κερδίστε. Μέχρι και σε 100 δόσεις, οι, ευνοϊκές ρυθμίσεις, οφειλών, προς το Δήμο Καλαβρύτων, από σήμερα μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2017

dimarxeio xrima1Ανακοινώνεται, ότι, σύμφωνα με το άρθρο 52 του πρόσφατου νόμου 4483/2017 (ΦΕΚ Α΄107/31-7-2017), όσοι έχουν οφειλές προς το Δήμο Καλαβρύτων και τα νομικά του πρόσωπα, που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν, μέχρι και την 31 Σεπτεμβρίου 2017, μπορούν να υποβάλουν, από σήμερα και μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2017, το αργότερο, αίτηση, στο Δήμο Καλαβρύτων (Δημαρχείο στα Καλάβρυτα ή στις, κατά τόπους, Δημοτικές Ενότητες Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων) και να τις ρυθμίσουν και να τις καταβάλλουν, μέχρι και σε 100 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή, από τις προσαυξήσεις, τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα, ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Απολογισμός δράσεων του Κέντρου Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, για την περίοδο 2016-2017

kentro paidiou 2017Μία, πλούσια σε δράσεις, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, χρονιά, με τη συμμετοχή τοπικής και εθνικής εμβέλειας φορέων και προσωπικοτήτων, ολοκληρώνεται, κατά την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο, για το Κέντρο Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων (στο εξής: ΚΠΝΑΔΚ). Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων της περιόδου Αυγούστου 2016 - Αυγούστου 2017, ευχαριστούμε το Δήμο Καλαβρύτων και ειδικότερα, το Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά, προσωπικά, το Δημοτικό Συμβούλιο και το εργοτάξιο Καλαβρύτων, για τη στήριξή τους, διότι υπό την αιγίδα τους διοργανώσαμε άρτιες εκδηλώσεις, ενώ χωρίς τη χρηματοδότηση, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την διάθεση εργατικού προσωπικού του Δήμου, δε θα ήταν δυνατές οι διοργανώσεις αυτές.

Διαβάστε περισσότερα...

Αδειοδότηση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων. Υποβολή αιτήσεων, το αργότερο, μέχρι την 04-12-2017.

ktinotrof egkatastaseisΑνακοινώνεται προς τους κτηνοτρόφους κατοίκους του Δήμου Καλαβρύτων, ότι, εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε η υπ’ αριθμ. 940/81279/26-7-2017 κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2741/4-8-2017), με την οποία καθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για την έκδοση άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, εντός ή πλησίον κατοικημένων περιοχών.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Σοφοκλή, στον Αρχαίο Κλείτορα και η κεντρική συναυλία της Φιλαρμονικής, στα Καλάβρυτα.

Και πολλές άλλες εκδηλώσεις σε Καλάβρυτα, Κλειτορία, Λιβάρτζι, Κάτω Βλασία, Σκοτάνη, Τριπόταμα και άλλα χωριά του Δήμου μας.

filarmoniki2Με τη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων, στην κεντρική πλατεία Ζαϊμαίων, στα Καλάβρυτα, το ερχόμενο Σάββατο, 12 Αυγούστου, και ώρα 21:00 και την παράσταση της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ του Σοφοκλή, στο θέατρο του Αρχαίου Κλείτορα, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:30, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων και η Κοινωφελής Δημοτική επιχείρησή του «Σπήλαια Λιμνών – Καστριών», στις πόλεις και στα χωριά του Δήμου μας, με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017», στις οποίες, προσκαλούμε να παραβρεθούν, όλοι οι συνδημότες μας και οι επισκέπτες μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Στεγαστικό πρόγραμμα για νέες γυναίκες, στην Αθήνα, από τη ΧΕΝ

xen elladosΣτο Δήμο Καλαβρύτων, απεστάλη, από τη ΧΕΝ Ελλάδος, η παρακάτω ανακοίνωση, που αφορά στο στεγαστικό πρόγραμμα για νέες και οικονομικά αδύνατες γυναίκες, στην Αθήνα.
Αν υπάρχουν, ενδιαφερόμενες γυναίκες, από το Δήμο μας, να επικοινωνήσουν με τη ΧΕΝ, στη Διεύθυνση και στα τηλέφωνα της ανακοίνωσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γ. Λαζουράς: Άμεση τοποθέτηση προϊσταμένου στο Δασαρχείο Καλαβρύτων

lazouras grafeioΟ Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, απέστειλε, χθες, επείγουσα επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, το Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τους Διευθυντές Δασών, με την οποία, ζητά, την άμεση τοποθέτηση προϊσταμένου στο Δασαρχείο Καλαβρύτων. Το πλήρες κείμενο της επιστολής, αυτής, του Δημάρχου Καλαβρύτων, έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, στον Υπουργό Εσωτερικών.

lazouras skourletisΕΥΧΑΡΙΣΤΗ, ΕΚΠΛΗΞΗ, σήμερα, στο Υπουργείο Εσωτερικών!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ένας υπουργός (ο Πάνος Σκουρλέτης), που κατανόησε, αυτό που φωνάζω, εδώ και καιρό, ότι δηλαδή, ο Δήμος Καλαβρύτων (όπως και άλλοι στη χώρα), είναι ορεινός και ας μην χαρακτηρίζεται ως τέτοιος, στο άρθρο 1 του νόμου του Καλλικράτη. Και έχει (ο υπουργός), ευχάριστα πράγματα, για τους ορεινούς δήμους και τον ορεινό Δήμο Καλαβρύτων, που θ´ ανακοινώσει, στις προσεχείς ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα πιστοποιητικά Δημοτολογίου, εκδίδονται στα Καλάβρυτα

logo kalΑνακοινώνεται, ότι, σύμφωνα με το νόμο και το υπ’ αριθμ. πρωτ. ΤΑΔΚ 1325/6-12- 2016, έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, τα πιστοποιητικά δημοτολογίου, εκδίδονται, ΜΟΝΟ, από την Κεντρική Υπηρεσία Δημοτολογίου, στην έδρα του Δήμου μας, στα Καλάβρυτα (Δημαρχείο Καλαβρύτων – Ευσεβίου Κηπουργού, αριθμ. 6).

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ