Menu
Ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού των Καλαβρύτων.

Ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του…

Η μεγάλη ημέρα έφτασε.Ξεκ...

Τα λόγια γίνονται πράξεις. Χρηματοδότηση έργων σε Πλανητέρο, Κάστρο και Σειραίο (ποταμό).

Τα λόγια γίνονται πράξεις. Χρηματοδ…

Αντιπλημμυρικό έργο στο...

Σε ένα μήνα, η δοκιμαστική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαβρύτων

Σε ένα μήνα, η δοκιμαστική λειτουργ…

Σε ένα μήνα, η δοκιμαστικ...

Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαβρύτων.

Ένα στάδιο, ένα βήμα, πριν, από τη …

Ένα στάδιο, ένα βήμα, π...

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρισμός Καλαβρύτων, ολοκληρώνεται.

Ένα μεγάλο έργο, ο βιολογικός καθαρ…

Αρχίζει, η προετοιμασία...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα για το Βιολογικό Καθαρισμό Καλαβρύτων.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα …

Με εντατικούς ρυθμούς εξε...

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθαρισμό - Ξεκινά η κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων

Τα Καλάβρυτα αποκτούν Βιολογικό Καθ…

Ένα σημαντικό βήμα για ...

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων την Άνοιξη - Φωτό

Πως θα είναι η Κεντρική πλατεία των…

Παρουσίασε σήμερα ο Δήμος...

Prev Next

Ψηφίσματα

Χρηματικά βοηθήματα και μείωση τελών, από το Δήμο Καλαβρύτων, σε απόρους, πολύτεκνους και άτομα με αναπηρίες, που έχουν σοβαρή ανάγκη.

dimotikolazourasΜετά από εμπεριστατωμένες εισηγήσεις του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά, οι οποίες έλαβαν υπόψη τους, τη δυσχερή οικονομική και κοινωνική κατάσταση των ευπαθών ομάδων (απόρων, πολυτέκνων, ατόμων με αναπηρίες) κατοίκων του Δήμου Καλαβρύτων και την ανάγκη ενίσχυσης, υποστήριξης και προστασίας που αυτές έχουν και στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί ο Δήμος Καλαβρύτων, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στη τελευταία συνεδρίασή του της 3 Απριλίου 2015, με τις υπ’ αριθμ. 89 και 90 αποφάσεις του, που έλαβαν ΑΔΑ, 76Ε0ΩΕ9-25Ω και 696ΙΩΕ9-ΩΧ2 αντίστοιχα, αποφάσισε τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων σε οικονομικά αδύνατους, απόρους και πολύτεκνους κατοίκους του Δήμου μας που αποτελούν εξαιρετικές περιπτώσεις και αντιμετωπίζουν έκτακτη και σοβαρή ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα...

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων για το Μιχάλη Τσιμπρή

tsimprisΜε την αγγελία του θανάτου του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Αντιδημάρχου Μιχάλη Τσιμπρή, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων συνήλθε έκτακτα και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

Διαβάστε περισσότερα...

Πάγωμα Δημοτικών τελών, για δεύτερη συνεχή χρονιά και υποβολή προτάσεων στο Ελληνογερμανικό ταμείο για το μέλλον, αποφάσισε, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων

dimotikolazourasΠάγωμα των Δημοτικών τελών, για δεύτερη, συνεχή, χρονιά και υποβολή προτάσεων για τη χρηματοδότησή τους από το Ελληνογερμανικό ταμείο για το μέλλον, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, στη χθεσινή του (Παρασκευή, 31-10-2014) πολύωρη συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων και σχετικό ψήφισμα

img 1990Μεγάλη και εκπληκτική επιτυχία είχε η συγκέντρωση - συνέλευση των κατοίκων των Καλαβρύτων, που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαβρύτων για την στήριξη του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και την αποτροπή του ενδεχομένου κλεισίματος ή υποβάθμισής του, κατά τα, αντίστοιχα, σενάρια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.  Σχεδόν όλοι, οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των 66 τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων, που αντιπροσωπεύουν το σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου Καλαβρύτων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όλοι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, ο αναπληρωτής διοικητής του, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παναγιώτης Λαλιώτης και πλήθος Καλαβρυτινών πολιτών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Καλαβρύτων και γέμισαν το προαύλιο του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, σε μια ειρηνική διαδήλωση στήριξης του νοσοκομείου, διαμαρτυρίας και αγωνιστικής ετοιμότητας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ψήφισμα Δήμου Καλαβρύτων για το Θάνατο του Αντιδημάρχου Κώστα Ασημακόπουλου

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ,

μετά το θλιβερό και αναπάντεχο γεγονός του αιφνιδίου θανάτου του Αντιδημάρχου Έργων, Πολεοδομίας και κατά τόπον Αντιδημάρχου για τη Δημοτική Ενότητα Παΐων και Αναπληρωτή Δημάρχου του Δήμου Καλαβρύτων και για πολλά χρόνια Δημάρχου της Δάφνης και του Δήμου Παΐων

Κώστα Ασημακόπουλου του Σταύρου,

συνεδρίασε έκτακτα στις 13 Δεκεμβρίου 2012 και αφού έλαβε υπόψη του:

Διαβάστε περισσότερα...

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων κατά τη συνεδρίασή του στις 24 Μαΐου 2011, εξέδωσε το παρακάτω Ψήφισμα:

Μεγάλη αναστάτωση, προβληματισμό και αγωνία αλλά ταυτόχρονα τεράστια ανησυχία και οργή έχει προκαλέσει, σ’ όλους ανεξαίρετα τους κατοίκους του ορεινού και Μαρτυρικού Δήμου μας, η είδηση, που είδε το φως της δημοσιότητας, όσον αφορά τη σχεδιαζόμενη ή αποφασισμένη κατάργηση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων και τον υποβιβασμό του ή τη λειτουργία του μόνο ως Κέντρο Υγείας, όπως προτείνει η σχετική Επιτροπή (κ. Λιαρόπουλος κ.λπ.) που έχεI συστήσει, το Υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ψήφισμα του Δήμου Καλαβρύτων για την διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων, κατά τη συνεδρίαση του στις 20 Νοεμβρίου 2009, εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα του «Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα» και απαιτεί από την ελληνική κυβέρνηση να προωθήσει και διεκδικήσει:

Διαβάστε περισσότερα...

Ψήφισμα για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων με προγράμματα STAGE

Ψήφισμα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων θεωρεί υποχρέωση του να σταθεί δίπλα στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων με προγράμματα STAGE, τόσο στον Δημόσιο, όσο και τον Ιδιωτικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ