Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Ορισμός του Θεόδωρου Νασιώτη, ως συντονιστής - υπεύθυνος για τις ανάγκες αντιμετώπισης του κορωνοϊού (COVID-19)

nasiotis fbΣύμφωνα με την υπ’ αριθμό 107/31-08-2020 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, ύστερα από πρόταση του κ. Δημάρχου κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου, ορίστηκε και πάλι από 1-9-2020, ο κ. Θεόδωρος Νασιώτης του Κων/νου, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, Ιατρός Καρδιολόγος, πρώην Δ/ντής Ε.Σ.Υ., ως συντονιστή - υπεύθυνο για:

1. Το συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων του Δήμου Καλαβρύτων, “Βοήθεια στο Σπίτι” και “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καλαβρύτων”, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των κοινοτήτων μας και των δημοτών μας,  λαμβάνοντας υπόψη τα εξαγγελθέντα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και ενόψει αυτών που τυχόν πρόκειται να ανακοινωθούν στο μέλλον.
2. Τον έλεγχο της πιστής τήρησης των υγειονομικών διατάξεων, για τα καταστήματα, σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.
3. Την εισήγηση προς το Δήμαρχο και τα αρμόδια όργανα του Δήμου, για αποφάσεις κατεπείγοντος χαρακτήρα που πρέπει να παρθούν, σχετικά με τις απαραίτητες ενέργειες και τη λήψη μέτρων από το Δήμο, για την προστασία των κατοίκων των κοινοτήτων μας και των δημοτών μας.
4. Τη συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων, για την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης, για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων και των δημοτών του Δήμου Καλαβρύτων.

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ