Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 03-11-2023

agendaΚαλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 3η του μηνός Νοεμβρίου έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

1. Περί κατάρτισης όρων δημοπρασίας και σύνταξης διακήρυξης, για την μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του εργοταξίου του Δήμου.
2. Περί κατάρτισης όρων δημοπρασίας και σύνταξης διακήρυξης, για την μίσθωση ακινήτου στην Κοινότητα Κλειτορίας Δ.Ε. Κλειτορίας για τη χρήση του ως χώρος πολλαπλών χρήσεων.
3. Περί αποδοχής όρων χρηματοδότησης ποσού 168.984,00€ από το Πράσινο Ταμείο, άξονα προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για την πράξη Δήμου Καλαβρύτων με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» (συνολικού προϋπολογισμού 211.184,40€).
4. Περί αποδοχής ένταξης της πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» προϋπολογισμού 211.184,40 €, στο Πράσινο Ταμείο στον άξονα προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», σύμφωνα με την 269.6.2 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου.
5. Περί εξουσιοδότησης του δικηγόρου (Παρ’ Αρείω Πάγω), με έμμισθη εντολή του Δήμου μας, Γεωργίου Πεντζιά του Αλεξίου και της Σοφίας, δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Καλαβρύτων (Α.Μ. ΔΣΚ 20), και κατοίκου Καλαβρύτων (οδός Δημητρίου Καλλιμάνη 18, Διεύθυνση γραφείου: οδός Λουκά Ρούφου 3), να παρασταθεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο στο Μονομελές Εφετείο Πατρών στις 16 Νοεμβρίου 2023 ή σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή δικάσιμο, όπου συζητείται, με αριθμό πινακίου 46, έφεση εναντίον (και) του Δήμου Καλαβρύτων, με εκκαλούσα την Κοινοπραξία με την επωνυμία «Ιω. Κουζίου – Β. Βουρλούμης», που εδρεύει στην Πάτρα.


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αθανάσιος Παπαδόπουλος
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ