Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Προμήθεια εξοπλισμού για την οδική ασφάλεια του Δήμου Καλαβρύτων.

ellada 2ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ: 309.059,94 €
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Βελτίωση οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο (κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5180769)»

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Ευρωπαϊκή Ένωση (ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – NextGenerationEU)
Με την υπ’ αριθμ. 89519/23-12-2022 (ΑΔΑ: 6ΣΩΣ46ΜΤΛ6-ΦΘΡ) Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών αποφασίστηκε η ένταξη της υπ’ αριθμ. 49418/26-7-2022 αίτησης χρηματοδότησης του Δήμου Καλαβρύτων στο Πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας» συνολικού προϋπολογισμού 309.059,94 € (με ΦΠΑ) η οποία περιλαμβάνει το κάτωθι έργο:

• «Προμήθεια εξοπλισμού για την οδική ασφάλεια του Δήμου Καλαβρύτων», προϋπολογισμού 309.059,94 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)

Αντικείμενο του έργου θα είναι η προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού ώστε να αντιμετωπιστεί η πληθώρα προβλημάτων που αφορούν την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία οχημάτων αλλά και πεζών στους δρόμους του Δήμου Καλαβρύτων. Ο Δήμος Καλαβρύτων στοχεύει σε ένα ασφαλές οδικό και παρόδιο δίκτυο λαμβάνοντας υπόψιν δύο πρόσφατα εκπονημένες κυκλοφοριακές μελέτες που αφορούν τις δύο μεγαλύτερες Τοπικές Κοινότητές (Καλαβρύτων και Κλειτορίας) του με σχέδιο πόλης καθώς και την καταγραφή των αναγκών του υπεραστικού δικτύου που έγινε με την συνεργασία των Τοπικών Αντιδημάρχων και των Τοπικών προέδρων Κοινοτήτων όλου του Δήμου.

Η εν λόγω προμήθεια, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Καλαβρύτων και περιλαμβάνει:
α) ρυθμιστικές πινακίδες
β) πινακίδες αναγγελίας κινδύνου
γ) εξοπλισμό σήμανσης (καθρέφτες, κολωνάκια, πλέγμα οριοθέτησης έργων, κλπ)
δ) στύλους πινακίδων
ε) στηθαία ασφαλείας οδικού δικτύου

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ