Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

logo kal newΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Έχοντας υπόψη:

α) το Π.Δ. 270/81, (ΦΕΚ Α' 77/30-3-81)

β) το Ν.3852/2010

γ) το Δ.Κ.Κ (Ν.3463/06), όπως αντικαταστάθηκε από την παρ.1 του άρθρου 196 του Ν.4555/2018

δ) την αριθ. 82/2022 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκμίσθωση ακινήτου του Δήμου Καλαβρύτων επί της οδού Τσακάλωφ αριθ. 19 στην Αθήνα

ε) την 36/2023 απόφαση της Οικονομικής επιτροπής με την οποία καθορίστηκαν οι όροι της δημοπρασίας.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

Επαναληπτική δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου που περιγράφεται παρακάτω και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

1) Περιγραφή του ακινήτου
Υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα επιφανείας 86,20 τμ με υπόγεια αποθήκη επιφανείας 20,40 τ.μ. επί της οδού Τσακάλωφ 19 Κολωνάκι – Αθήνα για κατοικία ή επαγγελματική χρήση, εκτός από 1. Γραφείο Τελετών, 2. Φροντιστήριο, 3. Ιατρείο Ζώων, 4. Ιατρείο Λοιμωδών και Μεταδιδόμενων νοσημάτων, 5. Καταστήματα Εστίασης – BAR, 6. Πάσης φύσεως Εργαστήρια στα οποία γίνεται χρήση φλογίστρων – αερίων και λοιπών δύσοσμων και επικίνδυνων υλών, 7. Παντοπωλείο.

2) Τρόπος Διενέργειας της Δημοπρασίας
Η δημοπρασία είναι φανερή και προφορική, διεξάγεται δε κατά την ορισθείσα ημέρα και ώρα που αναφέρεται παρακάτω. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ' όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας αποφασίζει η Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας, η απόφαση της οποίας καταχωρείται στα πρακτικά.
Οι προσφορές των πλειοδοτών αναγράφονται στα πρακτικά κατά σειρά εκφωνήσεως μετά του ονοματεπωνύμου του πλειοδότη. Πάσα προσφορά είναι δεσμευτική για τον εκάστοτε πλειοδοτούντα, η δέσμευση δε αύτη μεταφέρεται αλληλοδιαδόχως από τον πρώτο στους ακόλουθους και επιβαρύνει οριστικώς τον τελευταίο πλειοδότη.
Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να δηλώσει τούτο προς την επί της δημοπρασίας επιτροπή, προ της ενάρξεως του συναγωνισμού, παρουσιάζοντας και το προς τούτο νόμιμο πληρεξούσιο έγγραφο, αλλιώς θεωρείται ότι μετέχει για δικό του λογαριασμό.
Η απόφαση της επί της δημοπρασίας επιτροπής περί αποκλεισμού ενδιαφερομένου να συμμετάσχει στη δημοπρασία, επειδή δεν πληροί τους υπό της οικείας διακηρύξεως προβλεπόμενους όρους, αναγράφεται στα πρακτικά. Τα πρακτικά της δημοπρασίας συντάσσονται εφ' απλού χάρτου.
Μετά την λήξη της δημοπρασίας τα πρακτικά υπογράφονται από την Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας και από τον τελευταίο πλειοδότη και τον εγγυητή αυτού. Αν κάποιος από αυτούς είναι αγράμματος, υπογράφει άντ' αυτού άλλος, βάσει, ειδικού νομίμου πληρεξουσίου η δύο πρόσωπα εκ των παρισταμένων κατά την διενέργεια της δημοπρασίας, τα οποία καλεί ή Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας και τα οποία βεβαιώνουν στο πρακτικό της δημοπρασίας ότι ό τελευταίος πλειοδότης ή ο εγγυητής του δήλωσε άγνοια γραμμάτων.

3) Τόπος, ημέρα και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας
Η επαναληπτική δημοπρασία θα διεξαχθεί την 7η/7/2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Καλαβρύτων, Κεντρική Πλατεία Καλαβρύτων - Πλατεία Πετμεζαίων, Καλάβρυτα.

4) Ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς
Κατώτατο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500,00 €) για κάθε μήνα της συμβατικής διάρκειας της μίσθωσης, πλέον του τέλους χαρτοσήμου, σήμερα 3,6%.

5) Εγγυητής
Όλοι οι πλειοδότες υποχρεούνται να παρουσιάσουν αξιόχρεο Εγγυητή πριν την έναρξη της δημοπρασίας.
Ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας και έτσι καθίσταται αλληλεγγύως και εις ολόκληρον υπεύθυνος με τον μισθωτή για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης. Ο εγγυητής θα παραιτείται της ενστάσεως διζήσεως.
Σε περίπτωση που ο Εγγυητής δεν δεχτεί να υπογράψει μετά το πέρας της δημοπρασίας, θα καταπίπτει η εγγυητική επιστολή συμμετοχής.
Ο Εγγυητής υποχρεούται να προσκομίσει:
α) φορολογική ενημερότητα,
β) αντίγραφο δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9),
γ) αντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.),
δ) αντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος,
ε) βεβαίωση από την ταμειακή υπηρεσία του Δήμου περί μη οφειλής του,
στ) απόσπασμα ποινικού μητρώου,
ζ) βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας από τον e-ΕΦΚΑ,
η) υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα και
θ) φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

6) Δικαίωμα αποζημίωσης
Ο τελευταίος πλειοδότης δεν αποκτά δικαίωμα προς αποζημίωση από τη μη έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας από το αρμόδιο όργανο του Δήμου ή της διοικητικής αρχής που έχει αντίστοιχη αρμοδιότητα.

7) Δικαίωμα συμμετοχής
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατατίθενται την ημέρα της δημοπρασίας, για έλεγχο στην Επιτροπή Διαγωνισμού, μέχρι την έναρξη της διαδικασίας της δημοπρασίας, στην ελληνική γλώσσα ή σε αντίθετη περίπτωση να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.
Α. Για την συμμετοχή στη επαναληπτική δημοπρασία θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας, επί ποινή αποκλεισμού, τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά:
1. α. Σε περίπτωση φυσικού προσώπου:
Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
β. Σε περίπτωση νομικού προσώπου:
i)Οι Ανώνυμες Εταιρείες εκπροσωπούνται από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) ή άλλο νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, εφοδιασμένο με πρακτικό, στο οποίο, εκτός από την έγκριση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα αναφέρεται και το πλήρες ονοματεπώνυμο του εκπροσώπου, καθώς και επίσημα αποσπάσματα πρακτικών ∆.Σ. και Γ.Σ. ή ΦΕΚ ή πιστοποιητικό /βεβαίωση του ΓΕΜΗ, από τα οποία θα προκύπτει το νομότυπο της συγκρότησης και λήψεως της εξουσιοδοτικής αποφάσεως από το ∆.Σ
ii) Η Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, η Ομόρρυθμη Εταιρεία και η Ετερόρρυθμη Εταιρεία εκπροσωπούνται από το διαχειριστή τους ή άλλο πρόσωπο εξουσιοδοτημένο με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο, για το σκοπό συμμετοχής στην εν λόγω δημοπρασία.
iii) Οι Κοινοπραξίες εκπροσωπούνται από κοινό εκπρόσωπο τον οποίο εξουσιοδοτούν με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο όλα τα μέλη της Κοινοπραξίας, για το σκοπό συμμετοχής στην εν λόγω δημοπρασία.
iv) Οι ιδιωτικές κεφαλαιουχικές εταιρείες εκπροσωπούνται από τον διαχειριστή τους ή άλλο νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο εφοδιασμένο με νόμιμα επικυρωμένο αντίγραφο του Καταστατικού σύστασης με τις τροποποιήσεις αυτού εφόσον έχουν γίνει με σφραγίδες ΓΕΜΗ, πιστοποιητικό /βεβαίωση του ΓΕΜΗ για την σύσταση.
v) Για λοιπές περιπτώσεις νόμιμα στοιχεία εκπροσώπησης.
2. Εγγυητική επιστολή συμμετοχής σύμφωνα με το άρθρο 11 της παρούσης διακήρυξης.
3. Βεβαίωση δημοτικής ενημερότητας.
4. Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας από τον e-ΕΦΚΑ.
5. Αποδεικτικό ενημερότητας για χρέη προς το ∆ημόσιο (∆ΟΥ)
6. Πιστοποιητικό από την αρμόδια δικαστική αρχή περί μη πτώχευσης, εκκαθάρισης, αναγκαστικής διαχείρισης, πτωχευτικού συμβιβασμού ή άλλης ανάλογης κατάστασης του φυσικού προσώπου ή της εταιρείας σε ισχύ την ημέρα του διαγωνισμού.
7. Απόσπασμα ποινικού μητρώου.
8. Αντίγραφο της άδειας παραμονής για αλλοδαπούς εκτός των χωρών Ε.Ε. ή άδεια παραμονής αν έχουν ιθαγένεια κράτους μέλους.
9. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 από τον συμμετέχοντα ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα.
10. Υπεύθυνη δήλωση ότι έχει επισκεφθεί το μίσθιο με δικό του μηχανικό, αναγνωρίζει την κατάσταση στην οποία αυτό βρίσκεται και δεν διατηρεί καμία επιφύλαξη.
Β. Δεν θα γίνουν δεκτοί στη δημοπρασία:
α) όποιοι πλειοδότες και εγγυητές έχουν κηρυχθεί έκπτωτοι από συναφή δημοπρασία του Δήμου Καλαβρύτων, εντός της τελευταίας πενταετίας.
β) φυσικά ή νομικά πρόσωπα, εφόσον δεν έχουν εκπληρώσει κατά το παρελθόν αυτές ή τυχόν μέλη τους, τις συμβατικές τους υποχρεώσεις προς τον Δήμο (οφειλές από μισθώματα προηγούμενων ετών κλπ)
γ) οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν προσκομίσει κάποιο από τα ανωτέρω δικαιολογητικά. Επίσης, δεν μπορεί να συμμετέχει ενδιαφερόμενος που υποβάλλει δικαιολογητικά, τα οποία δεν διαλαμβάνουν κάποιο από τα στοιχεία της παρούσας διακήρυξης
δ) οποιοσδήποτε έχει καταλάβει αυθαίρετα τμήμα κοινόχρηστου χώρου
ε) οποιοδήποτε, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, έχει προσκομίσει πλαστά δικαιολογητικά για τη συμμετοχή του σε δημοπρασία ή διαγωνισμό του Δήμου.
στ) όποιοι πλειοδότες και εγγυητές δεν καταθέσουν την εγγυητική επιστολή συμμετοχής σύμφωνα με το άρθρο 11 της παρούσας διακήρυξης.

8) Σύμβαση
Ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται όπως εντός δέκα (10) ημερών από την κοινοποίηση, που ενεργείται με αποδεικτικό παραλαβής, της απόφασης της διοικητικής αρχής περί κατακύρωσης ή εγκρίσεως του αποτελέσματος της δημοπρασίας, να προσέλθει μαζί με τον εγγυητή του για την σύνταξη και υπογραφή της σύμβασης, άλλως και η κατατεθείσα εγγύηση καταπίπτει υπέρ του Δήμου χωρίς δικαστική παρέμβαση.
Ενεργείται δε επαναδημοπράτηση εις βάρος του και αναζητείται από αυτόν κάθε διαφυγόν όφελος του Δήμου, συνεπεία της αθέτησης της υποχρέωσης του για την σύναψη της μισθωτικής σύμβασης.

9) Διάρκεια μίσθωσης- αναπροσαρμογή μισθώματος
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για εννέα (9) έτη , αρχόμενη από την σύναψη της μισθωτικής σύμβασης και λήγουσα την τελευταία ημέρα του αντίστοιχου τελευταίου μισθωτικού μηνός.
Το μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται ετησίως σε ποσοστό 3% επί του εκάστοτε καταβαλλόμενου. Αν τυχόν προβλεφθεί κι άλλο τέλος (πλέον δηλαδή του τέλους χαρτοσήμου) επί του μισθώματος τότε αυτό θα βαρύνει τον μισθωτή.

10) Προθεσμία καταβολής του Μισθώματος
Το μηνιαίο μίσθωμα είναι προκαταβλητέο εντός των πέντε ( 5 ) πρώτων ημερών εκάστου μισθωτικού μήνα και θα κατατίθεται σε Τραπεζικό λογαριασμού του Δήμου Καλαβρύτων , ο οποίος θα αναγράφεται στη μισθωτική σύμβαση.

11) Εγγύηση συμμετοχής
Ουδείς είναι δεκτός στην δημοπρασία, αν δεν προσαγάγει, για την συμμετοχή του στη δημοπρασία, ως εγγύηση στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας, γραμμάτιο συστάσεως παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων περί παρακαταθέσεως σε αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή άλλου ο οποίος ενεργεί για λογαριασμό του διαγωνιζομένου, ομολογιών Δημοσίου, Τραπέζης, ή Οργανισμού κοινής ωφελείας, που αναγνωρίζεται για εγγυοδοσίες, ποσό ίσο προς το ένα δέκατο (1/10) του οριζόμενου ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς της διακήρυξης, υπολογιζόμενου επι των συνολικών μισθωμάτων τριετούς διάρκειας.
Η εγγυητική αυτή επιστολή αντικαθίσταται, μετά την υπογραφή της σύμβασης με άλλη εγγύηση ποσού ίσου προς το ποσοστό 10% επί των συνολικών μισθωμάτων εννιαετούς διάρκειας, για την εξασφάλιση της έγκαιρης και εντός των από τη διακήρυξη οριζομένων προθεσμιών καταβολής του μισθώματος. Εάν ο πλειοδότης δεν προσέλθει εγκαίρως να υπογράψει τη σύμβαση μίσθωσης, τότε η δοθείσα εγγύηση καταπίπτει ως ποινική ρήτρα υπέρ του Δήμου Καλαβρύτων, την οποία τα μέρη θεωρούν εύλογη, ανάλογη και δίκαιη, υποχρεούμενος επιπλέον να ανορθώσει κάθε θετική και αποθετική ζημιά του Δήμου Καλαβρύτων.

12) Υποχρεώσεις μισθωτή
Ο μισθωτής υποχρεούται να χρησιμοποιεί το μίσθιο κατά τον προορισμό του, και σύμφωνα με τα οριζόμενα στον κανονισμό της πολυκατοικίας και τους κανόνες της ευπρεπούς και τακτικής χρήσεως, να εξοφλεί εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς ύδρευσης και τις αντιστοιχούσες στο μίσθιο κοινόχρηστες δαπάνες , να συνάψει επ ονόματί του σύμβαση παροχής ηλεκτρικής ενέργειας να διατηρεί και διαφυλάσσει την κατοχή του μισθίου, τις υπέρ αυτού δουλειές, τα όρια αυτού και εν γένει το μίσθιο, σε καλή κατάσταση, προστατεύοντας αυτό απέναντι σε κάθε καταπάτηση, διαφορετικά ευθύνεται σε αποζημίωση.
Ο μισθωτής υποχρεούται με τη λήξη της μίσθωσης, να παραδώσει το μίσθιο στην κατάσταση στην οποία το παρέλαβε, διαφορετικά ευθύνεται σε αποζημίωση.

13) Υπεκμίσθωση
Η υπεκμίσθωση ή η ολική ή μερική παραχώρηση της χρήσης του μισθίου απαγορεύεται, εκτός μεταγενέστερης εγγραφής συμφωνίας των μερών.

14) Ευθύνη Δήμου
Ο Δήμος δεν ευθύνεται έναντι του μισθωτού για την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μίσθιο, της οποίας έχει λάβει γνώση, άλλως τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση, και επίσης ο Δήμος δεν υποχρεούται σε ανόρθωση οποιασδήποτε βλάβης και από οποιαδήποτε αιτία θα έχει προκληθεί, ακόμα δηλαδή κι αν οφείλεται στη συνηθισμένη χρήση. Ο μισθωτής οφείλει πριν να προβεί σε οποιαδήποτε τεχνική επέμβαση στο μίσθιο να έχει την έγγραφη άδεια του Εκμισθωτή και να τηρεί τους όρους της, υποχρεούμενος να επιμεληθεί την έκδοση κάθε απαιτούμενης άδειας.
Ο Δήμος ουδεμία ευθύνη φέρει για την έκδοση αδείας λειτουργίας καταστήματος, σε περίπτωση επαγγελματικής χρήσης, ή την αδυναμία έκδοσης αυτής.

15) Ουσιώδες όρων μίσθωσης και συνέπειες παράβασης
Όλοι οι όροι της μισθωτικής συμβάσεως χαρακτηρίζονται ως ουσιώδεις, τυχόν δε αθέτησή τους, έστω και ενός, από τον μισθωτή , επιφέρουν τις οριζόμενες από τον νόμο συνέπειες.

16) Δημοσίευση Διακήρυξης
Η διακήρυξη θα δημοσιευθεί με φροντίδα του δημάρχου τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από τη διενέργεια της επαναληπτικής δημοπρασίας με τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στο δημοσιότερο μέρος της έδρας του Δήμου Καλαβρύτων και στο δημοτικό κατάστημα της έδρας του Δήμου (Αθηναίων) που βρίσκεται το μίσθιο ακίνητο.
Περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευθεί μέχρι και την 30η/6/2023 σε μία (1) ημερήσια εφημερίδα του νομού και σε μία (1) ημερήσια Αθηναϊκή εφημερίδα.

17) Επανάληψη της δημοπρασίας
Η δημοπρασία επαναλαμβάνεται οίκοθεν από τον δήμαρχο εάν δεν παρουσιάστηκε κατ' αυτήν πλειοδότης.
Η δημοπρασία επαναλαμβάνεται κατόπιν αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου όταν:
α) το αποτέλεσμα αυτής δεν εγκριθεί από την Οικονομική επιτροπή ή το δημοτικό συμβούλιο ή την αρμόδια Διοικητική αρχή λόγω ασύμφορου του επιτευχθέντος αποτελέσματος ή σφάλματος στη διενέργεια της δημοπρασίας
β) μετά την κατακύρωση της δημοπρασίας, ο τελευταίος πλειοδότης και ο εγγυητής του αρνούνται να υπογράψουν τα πρακτικά, ή τη σύμβαση μίσθωσης επίσης όταν μετά την κοινοποίηση στον τελευταίο πλειοδότη της εγκριτικής επί του αποτελέσματος της δημοπρασίας αποφάσεως δεν προσέλθει αυτός εμπροθέσμως για την σύνταξη και υπογραφή της σύμβασης.
Στην περίπτωση (β) η δημοπρασία, επαναλαμβάνεται εις βάρος του τελευταίου πλειοδότη και του εγγυητή αυτού, ως ελάχιστον δε όριο προσφοράς ορίζεται το επ' ονόματι τούτου κατακυρωθέν ποσό, δυνάμενο να μειωθεί με απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.
Η επαναληπτική δημοπρασία γνωστοποιείται με περιληπτική διακήρυξη του δημάρχου αναφερομένης στους όρους της πρώτης διακήρυξης και δημοσιευομένης, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρας προ της ημέρας της διενέργειας της δημοπρασίας, διεξάγεται δε σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν.
Η επανάληψη της δημοπρασίας ενεργείται με βάση τη δοθείσα τελευταία προσφορά κατά την προηγούμενη δημοπρασία.

18) Πληροφόρηση ενδιαφερομένων
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Τμήμα Εσόδων του Δήμου Καλαβρύτων, ημέρες Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες 9.00-14.00.
Διεύθυνση: Κεντρική Πλατεία Καλαβρύτων - Πλατεία Πετμεζαίων, Τ.Κ. 25001 Καλαβρυτα
Τηλέφωνο: 26923-60402, 26923-60404
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και την 6η/7/2023 και έως ώρα 14:00 μ.μ..

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ