Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Ο Δήμος Καλαβρύτων προχωρά στην εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.)

logo kal newΟ Δήμος Καλαβρύτων προχωρά στην εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν. 4819/2021. Το «Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας» αποτελεί το στρατηγικό σχέδιο των αναγκαίων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας προς τις βασικές κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις οικισμών του Δήμου. Στην παρούσα φάση έχει ολοκληρωθεί το Παραδοτέο 1 που αφορά την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης στον Δήμο ως προς τη προσβασιμότητα, καθώς επίσης και το Παραδοτέο 2, όπου αποτελεί την πρόταση βελτίωσης της προσβασιμότητας.

Προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απευθυνόμαστε στους φορείς, στους κατοίκους, καθώς επίσης και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου για την ενεργή συμμετοχή στον σχεδιασμό.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο για την υποβολή των προτάσεων που θα αφορούν την εξασφάλιση της προσβασιμότητας:

• στους υπαίθριους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους (π.χ. πεζοδρόμια, πλατείες, χώροι πρασίνου, παιδικές χαρές, αθλητικοί χώροι κλπ.)

• στα δημόσια κτίρια ή τα κτίρια που στεγάζουν δημόσιες υπηρεσίες και άλλες χρήσεις και τα οποία απαιτείται να γίνουν προσβάσιμα (π.χ. σχολεία, κτίρια διοίκησης κλπ.).

Η υποβολή προτάσεων/σχολίων και παρατηρήσεων γίνεται με αποστολή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 23/12/2023.

Η χρηματοδότηση της μελέτης του ΣΑΠ του Δήμου Καλαβρύτων προήλθε από το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2 «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2022»/ Πρόσκληση της Δράσης «ΣΧΕΔΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (Σ.Α.Π.)».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 19:12
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ