Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων για τον Νικόλαο Μηλιώνη.

Ψ  Η  Φ  Ι  Σ  Μ  Α

dimotiko simv kal newΤο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, με την θλιβερή είδηση του ξαφνικού θανάτου του Συγκοινωνιολόγου Νικολάου Μηλιώνη, κατά την 10η τακτική συνεδρίασή του στις 18-10-2019, ως 1ο θέμα προ ημερήσιας διάταξης, ομόφωνα αποφάσισε με την υπ’ αριθμ. 167/2019 απόφασή του, την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

milionis nikΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ :

1. Εκφράζει τη θλίψη του και την οδύνη του για την απώλεια του λαμπρού επιστήμονα Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού – Συγκοινωνιολόγου Νικολάου Μηλιώνη, μέλους του ΤΕΕ/Δυτικής Ελλάδας, μελετητή-ελεύθερου επαγγελματία, συμβούλου και αξιολογητή έργων και προγραμμάτων με διεθνή εμπειρία, εκπονητή πολλών συγκοινωνιακών μελετών σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, Πατρών κ.α. μεταξύ αυτών και για την επέκταση του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου από τα Καλάβρυτα προς την Αγία Λαύρα και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και τους οικείους του.

2. Το ψήφισμα αυτό να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα τοπικά μέσα ειδησεογραφίας και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

Καλάβρυτα 18 Οκτωβρίου 2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
Θεόδωρος Νασιώτης Αθανάσιος Παπαδόπουλος (25 παριστάμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)
Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 22:23
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ