Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, της 13ης Δεκεμβρίου. Στο μνημόσυνο της 13 Δεκεμβρίου 2015, θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

72 xronia programma 2015Ξεκινούν, μεθαύριο, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, οι εκδηλώσεις μνήμης για τα 72 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων, με το μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στα χωριά Άνω και Κάτω Ζαχλωρού.

Οι εκδηλώσεις αυτές, κορυφώνονται με το πάνδημο μνημόσυνο, της Κυριακής 13ης Δεκεμβρίου 2015, στη μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων, που θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, ανακηρύχθηκε, τιμητικά, επίτιμος δημότης της πόλης και του Δήμου Καλαβρύτων.
Και οι εκδηλώσεις τελειώνουν στις 14 Δεκεμβρίου με, τα μνημόσυνα για τους εκτελεσθέντες στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, στην Κλειτορία και την ημερίδα, στα Καλάβρυτα, για το «Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος – 10 Χρόνια (2005 – 2015): Λειτουργία και προοπτικές».
Σας προσκαλούμε όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μνήμης αυτές, το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα των οποίων, που κατάρτισε ο Δήμος Καλαβρύτων, ακολουθεί, στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα σε αρχείο PDF:

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 11:53
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ