Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί το Δήμο Καλαβρύτων

Ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο, Γεώργιο Λαζουρά, και το βοηθό Δημάρχου, Θύμιο Τζόβολο

laz plaket erithrosΤις θερμές ευχαριστίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς το Δήμο Καλαβρύτων, εξέφρασε, σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, το πρωί, κατά την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντώνης Αυγερινός, για την πολύτιμη συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων, με τη φιλοξενία στο κτίριο της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, εκατό (100), περίπου, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων, Δημήτρης Χουλιάρας και ο Πρόεδρος του ΕΕΣ, Δρ. Αντώνης Αυγερινός, παραβρέθηκαν, σήμερα, το πρωί, στην έναρξη του εκπαιδευτικού μαθήματος των Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών, όπου σε μία λιτή τελετή, ο Πρόεδρος του ΕΕΣ απένειμε στο Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά, και στο βοηθό Δημάρχου, Θύμιο Τζόβολο, ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα, για τη συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων, στην πραγματοποίηση της 5ης και της 9ης Πανελλήνιας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι, 100 περίπου, Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού φιλοξενούνται, ήδη, εδώ και μία εβδομάδα, από το Δήμο Καλαβρύτων και πραγματοποιούν, καθημερινά, εκπαιδευτικά σεμινάρια από Γερμανούς συναδέλφους τους, του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού. Ο Δήμος Καλαβρύτων ανταποκρίθηκε, άμεσα, στο αίτημα του Ελληνικού Ερυθρού για παραχώρηση της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, στηρίζοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, το εθελοντικό, ανθρωπιστικό έργο των Σαμαρειτών.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 13:59
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ