Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Στην πρώτη γραμμή, οι Πρόεδροι και οι Εκπρόσωποι των κοινοτήτων για την αποφυγή, της σπατάλης πόσιμου νερού.

Ενεργοποίηση και άσκηση των υποχρεώσεών τους, ζητά από τους Προέδρους και Εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων.
Θα πρέπει, να ενεργούν, σαν τον αείμνηστο Πρόεδρο, Μίμη Σακκά, της Άνω Βλασίας, που έλεγχε τις υπερκαταναλώσεις, γυρνώντας, από σπίτι σε σπίτι και από περιβόλι σε περιβόλι.

nero1Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, απέστειλε, σήμερα, στους Προέδρους και Εκπροσώπους των 66 τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων, εξαιρετικά επείγον, έγγραφό του, με το οποίο τους ζητά και τους καλεί να ενεργοποιηθούν, να κινητοποιηθούν και να ασκήσουν τις υποχρεώσεις τους για τον έλεγχο της σπατάλης και της υπερκατανάλωσης πόσιμου νερού, ώστε να μη λείψει και να υπάρχει επάρκεια νερού, για τα σπίτια και τις οικιακές ανάγκες των κατοίκων των κοινοτήτων μας, τώρα το καλοκαίρι, που οι καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, ξηρασία κλπ) η έλλειψη, βροχοπτώσεων και πολλών χιονοπτώσεων και η έλευση μεγάλου αριθμού επισκεπτών και συμπατριωτών μας, δημιουργούν, δυσμενείς συνθήκες, για την επάρκεια του νερού.

Το πλήρες κείμενο του εξαιρετικά επείγοντος εγγράφου προς τους προέδρους και εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων, έχει ως εξής:

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ