Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΓΕΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Τ.Κ. ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ

agendaΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Αφού έλαβε υπόψη του:

1. Το άρθρο 192 του ν. 3463/2006 “Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων” (ΦΕΚ Α’ 114).

2. Τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981 “Περί του καθορισμού των οργάνων, της διαδικασίας και των όρων διενέργειας δημοπρασιών δι’ εκποίησιν ή εκμίσθωσιν πραγμάτων των δήμων και κοινοτήτων” (ΦΕΚ Α’ 77).

3. Την υπ’ αριθμ. 106/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, περί “εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου (κτίριο πολλαπλών χρήσεων) στη θέση “Σγουρή” στην Τ.Κ. Πλανητέρου της Δ.Ε. Κλειτορίας”.

4. Την υπ’ αριθμ. 309/2013 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαβρύτων περί κατάρτισης των όρων της δημοπρασίας και σύνταξη διακήρυξης για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου (κτίριο πολλαπλών χρήσεων) στη θέση “Σγουρή” στην Τ.Κ. Πλανητέρου της Δ.Ε. Κλειτορίας.

5. Την διαπιστωμένη αναγκαιότητα για την εκμίσθωση, τουλάχιστον, της ισόγειας αίθουσας του δημοτικού κτιρίου πολλαπλών χρήσεων, που βρίσκεται στη θέση “Σγουρή” της τοπικής κοινότητας Πλανητέρου του Δήμου μας, καθώς και την προσδοκία και την απαίτηση των απανταχού Πλανητεριωτών, να λειτουργήσει, το συντομότερο δυνατό, η αίθουσα αυτή του ως άνω δημοτικού κτιρίου ως παραδοσιακό καφενείο – σνακ μπαρ, για την αναψυχή, την ψυχαγωγία, την επικοινωνία, τις εκδηλώσεις και τη συνάθροιση αυτών και των επισκεπτών του Πλανητέρου.

ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΟΤΙ:

Εκτίθεται σε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία η ισόγεια αίθουσα, επιφανείας 100 περίπου τετρ. μέτρων, του δημοτικού ακινήτου (κτιρίου πολλαπλών χρήσεων) που βρίσκεται στη θέση «Σγουρή» στην Τ.Κ. Πλανητέρου της Δ.Ε. Κλειτορίας.

Η δημοπρασία αυτή, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχείο) του Δήμου Καλαβρύτων (Ευσεβίου Κηπουργού 6 – Καλάβρυτα), ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής στις 17 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή και από ώρα 10:00 έως 11:00 π.μ..

Η δημοπρασία αυτή, θα διεξαχθεί με τους παρακάτω όρους.

1. Η μίσθωση, θα διαρκέσει δέκα (10) χρόνια, με πρώτη προσφορά για το μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των εκατό (100) ευρώ, μηνιαίως. Η μίσθωση αυτή δεν θεωρείται κατά νόμο προστατευόμενη και δεν έχουν ισχύ οι διατάξεις που αφορούν την προστασία των επαγγελματικών μισθώσεων.

2. Το μίσθωμα που θα επιτευχθεί θα ισχύσει για το πρώτο μισθωτικό έτος. Για το δεύτερο, τρίτο και τα επόμενα μισθωτικά έτη το μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται κατ’ έτος κατά ποσοστό τρία τοις εκατό (3%) ετησίως. Η αναπροσαρμογή θα υπολογίζεται επί του εκάστοτε καταβαλλόμενου μισθώματος.

3. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη φανερή, πλειοδοτική δημοπρασία, αυτή, οφείλουν να καταθέσουν στη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαβρύτων και το αργότερο μέχρι την ώρα έναρξης της δημοπρασίας (δηλαδή μέχρι, το αργότερο τις 10:00 π.μ. της 17-1-2014), τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) Εγγύηση Συμμετοχής στη δημοπρασία ίση με ποσό 10% του συνόλου των μισθωμάτων διάρκειας ενός (1) έτους, υπολογιζόμενων βάσει της τιμής πρώτης προσφοράς, ήτοι ίση με το ποσό των 120 € (12 μήνες x 100 € = 1200 € x 10% = 120 €). Για την παραπάνω εγγύηση θα πρέπει να κατατεθεί γραμμάτιο συστάσεως παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας, με ημερομηνία, προγενέστερης ημέρας, του χρόνου της δημοπρασίας.

β) Επικυρωμένο αντίγραφο του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας τους, καθώς και του εγγυητή τους ή του πληρεξουσίου τους, ο οποίος θα πρέπει να καταθέσει επίσης και συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο νομιμοποίησης του

γ) Βεβαίωση ότι δεν οφείλουν (ο υποψήφιος μισθωτής και ο εγγυητής του) στο Δήμο και στο Δημόσιο για οποιαδήποτε αιτία, κατά τον χρόνο της δημοπρασίας. Σε περίπτωση ρύθμισης οφειλών στους ανωτέρω, να προσκομίζεται βεβαίωση του συνόλου της οφειλής και βεβαίωση ότι τηρούνται οι όροι της μίσθωσης.

4. Ο αναδειχθησόμενος τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή. Ο εγγυητής είναι αλληλέγγυα, αδιαίρετα και εις ολόκληρον υπόχρεος απέναντι του Δήμου για τις υποχρεώσεις του μισθωτή, ευθυνόμενος ως πρωτοφειλέτης από την συμμετοχή στο διαγωνισμό και μέχρι που να λήξει ο χρόνος της μίσθωσης και της παραλαβής του μισθίου από τον Δήμο, παραιτούμενος ρητά και ανεπιφύλακτα των ενστάσεων, διαιρέσεως και διζήσεως (855 Α.Κ).

5. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας δεν δεσμεύει το Δήμο Καλαβρύτων, ο οποίος δύναται με αιτιολογημένη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου και μετά από συνεκτίμηση των νομιμοποιητικών εγγράφων αλλά και κάθε άλλου ζητήματος που σχετίζεται με τη φερεγγυότητα του πλειοδότη ή και του εγγυητή του και τη δυνατότητα του να λειτουργήσει επωφελώς για το Δήμο το μίσθιο, να μην εγκρίνει το αποτέλεσμα της δημοπρασίας και να ενεργήσει νέα δημοπρασία, βάσει των οριζομένων στην παράγραφο (α) του άρθρου 9 της παρούσης. Ο τελευταίος πλειοδότης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα αποζημίωσης από τη μη έγκριση των πρακτικών τις δημοπρασίας από το αρμόδιο όργανο του Δήμου ή της Διοικητικής Αρχής.

6. Ο Δήμος Καλαβρύτων υποχρεούται μετά την έγκριση από τη Διοικητική Αρχή (Διεύθυνση Διοίκησης, Τμήμα Προσωπικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου) της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης του αποτελέσματος της δημοπρασίας να καλέσει τον τελευταίο πλειοδότη για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται εντός δέκα (10) ημερών από της κοινοποιήσεως σε αυτόν, με αποδεικτικό, της εγκεκριμένης από τη Διοικητική αρχή αποφάσεως ταυ Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση του αποτελέσματος της διεξαχθείσης δημοπρασίας, να προσέλθει, με τον εγγυητή του, για τη σύνταξη και υπογραφή της συμβάσεως μισθώσεως στην οποία θα περιληφθούν και οι λοιποί ειδικότεροι όροι της μισθώσεως σύμφωνα με τα όσα ορίζουν οι νόμοι (π.δ. 270/1981, άρθρο 192 ν. 3463/2006 κ.α.) η διακήρυξη και η προσφορά, καθώς και για την υπογραφή των πρακτικών της δημοπρασίας. Σε αντίθετη περίπτωση η κατατεθείσα εγγύηση συμμετοχής θα καταπίπτει υπέρ του Δήμου, χωρίς να απαιτείται δικαστική παρέμβαση, ενεργείται δε νέα δημοπρασία εις βάρος αυτού και του εγγυητή του. Στην τελευταία αυτή περίπτωση ενεργείται αναπλειστηριασμός με τους ίδιους όρους σε βάρος του τελευταίου πλειοδότη και του εγγυητή του, ενεχόμενων και των δύο δια την επί έλαττον διαφορά του αποτελέσματος της δημοπρασίας από εκείνο της προηγούμενης, υπολογιζόμενης της διαφοράς στο συνολικό συμβατικό χρόνο της μίσθωσης.

7. Με την υπογραφή της σύμβασης η εγγυητική επιστολή συμμετοχής αντικαθίσταται από νέα εγγυητική επιστολή (γραμμάτιο συστάσεως παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων η εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας) ίση με πέντε (5) τρέχοντα μηνιαία μισθώματα, για την εξασφάλιση της έγκαιρης καταβολής των μισθωμάτων και καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης. Η εγγυητική επιστολή αυτή θα αντικαθίσταται, κατ’ έτος, με άλλη ισόποση ιδίου αριθμού τρεχόντων μισθωμάτων, όπως αυτά αναπροσαρμόζονται. Η τελευταία θα επιστραφεί δε μετά τη λήξη της μίσθωσης και αφού προηγουμένως διαπιστωθεί από τον εκμισθωτή Δήμο ότι κανένας από τους όρους της συμβάσεως ή του νόμου δεν παραβιάσθηκε. Η εγγυητική επιστολή, θα καταπίπτει στο σύνολό της υπέρ του Δήμου, σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής του μισθώματος.

8. Η δημοπρασία επαναλαμβάνεται κατόπιν αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου όταν: α) Η διεξαχθείσα δημοπρασία δεν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ή την Διοικητική αρχή, λόγω του ασύμφορου επιτευχθέντος αποτελέσματος ή σφάλματος περί την διενέργειά της β) μετά την κατακύρωση της δημοπρασίας, ο τελευταίος πλειοδότης και ο εγγυητής του, αρνούνται να υπογράψουν τα πρακτικά, εντός της ορισθείσας ως ανωτέρω δεκαημέρου προθεσμίας (από της παρελεύσεως της κοινοποιήσεως σ’ αυτόν της εγκριτικής απόφασης του αποτελέσματος της δημοπρασίας από την Διοικητική αρχή) και δεν προσέλθουν, εμπροθέσμως, για την σύνταξη και υπογραφή της συμβάσεως, γ) Αν στην δημοπρασία δεν παρουσιαστεί κανένας ενδιαφερόμενος οπότε η δημοπρασία επαναλαμβάνεται, οίκοθεν, από τον Δήμαρχο.

9. Ο μισθωτής υποχρεούται να διατηρεί στην κατοχή του το μίσθιο στην κατάσταση που αυτό ευρίσκεται να μην προξενεί σ’ αυτό φθορές, ζημιές ή βλάβεςκαι να κάνει καλή χρήση αυτού, σύμφωνα με την φύση και τον προορισμό του και κατά τους όρους της συμβάσεως μισθώσεως αυτής, διαφορετικά θα ευθύνεται για κάθε αποζημίωση στον εκμισθωτή Δήμο.

10. Ο Δήμος Καλαβρύτων, δεν ευθύνεται έναντι του πλειοδότη μισθωτή για την κατάσταση του μισθίου, το οποίο οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να επισκεφθούν λαμβάνοντας γνώση της πραγματικής κατάστασης του και των τυχόν πραγματικών του ελαττωμάτων, τα οποία πρέπει να αρθούν με ευθύνη και δαπάνη του πλειοδότη μισθωτή, σε όποιο ύψος και αν αυτή ανέρχεται.

11. Καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης βαρύνει το μισθωτή κάθε δαπάνη επισκευής, συντήρησης και βελτιώσεως του μισθίου, συμπεριλαμβανομένων και των δαπανών εκ της συνήθους χρήσεως και των αναγκαίων τοιούτων. Υποχρεούται δε ο μισθωτής να ενεργεί την επισκευή των και να αποκαθιστά τις ζημίες, με δικές του δαπάνες αμέσως και με τον πλέον προσήκοντα τρόπο.

12. Ο μισθωτής δεν μπορεί να κάνει καμία μεταβολή (βελτίωση ή προσθήκη) στο κτίριο χωρίς προηγούμενη έγκριση τις Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Κάθε τυχόν βελτίωση ή προσθήκη στο μίσθιο θα γίνεται μόνον κατόπιν εγγράφου εγκρίσεως του Δήμου, θα παραμένει δε προς όφελος του μισθίου και στην κυριότητα του εκμισθωτή παραιτουμένου του μισθωτή αφ’ όλων των αξιώσεων, περί αποζημιώσεώς του, γι αυτές.

13. Μετά το πέρας του συμβατικού χρόνου (των δέκα ετών) της μισθώσεως, η μίσθωση αυτή, θα λύεται αυτοδικαίως, άνευ ετέρου, και χωρίς προηγούμενη όχληση του εκμισθωτή προς τον μισθωτή. Εάν ο μισθωτής παραμείνει για οποιαδήποτε αιτία στο μίσθιο μετά τη λήξη της μίσθωσης , τούτο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί σιωπηρή παράταση του χρόνου διάρκειάς της. Για κάθε μέρα παραμονής του στο μίσθιο μετά τη λήξη της σύμβασης ο μισθωτής θα υποχρεούται να καταβάλλει στον εκμισθωτή Δήμο α) το καταβαλλόμενο, τότε, μίσθωμα, ως αποζημίωση χρήσης και β) ποσό ίσο με το διπλάσιο του ποσού που θα αντιστοιχεί σε μία (1) ημέρα του τρέχοντος, τότε, μισθωτικού μηνός, ως ποινική ρήτρα, που θεωρείται δίκαιη και εύλογη.

14. Υπομίσθωση του μισθίου από τον μισθωτή, απαγορεύεται απολύτως. Απαγορεύεται γενικά η μερική ή ολική παραχώρηση της χρήσης του μισθίου προς οποιονδήποτε και με οποιαδήποτε μορφή, με ή άνευ ανταλλάγματος, όπως επίσης απαγορεύεται η πρόσληψη συνεταίρου (σύσταση εταιρείας) χωρίς προηγούμενη απόφαση έγκρισης από το Δημοτικό Συμβούλιο. Σε περίπτωση που ο πλειοδότης είναι νομικό πρόσωπο (εταιρία) δύναται αυτή να διευρυνθεί με νέο εταίρο για τον οποίο θα ισχύουν οι προϋποθέσεις που ισχύουν για τον πλειοδότη και τον εγγυητή του απαιτουμένης εγκριτικής αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού πλην των λοιπών δικαιολογητικών, επισυναφθεί το τροποποιημένο νέο εταιρικό.

15. Για την περίπτωση της αθέτησης των όρων της μισθωτικής συμβάσεως εκ μέρους του μισθωτή, θα υποχρεώνεται, αυτός, πέραν της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης και εφόσον εκ της καταπτώσεως δεν καλύπτεται η ζημία που υπέστη ο εκμισθωτής, Δήμος, σε πρόσθετη αποζημίωση για κάθε ζημιά, που υπέστη, από την αθέτηση των συμφωνηθέντων όρων.

16. Ο μισθωτής υποχρεούται στην ασφάλιση έναντι πυρκαγιάς (πυρός) του μισθίου για όλη την διάρκεια τις μίσθωσης και για αξία τουλάχιστον 50% μεγαλύτερη της αντιστοίχου αντικειμενικής αξίας του.

17. Στο μισθωτή απαγορεύεται η χρησιμοποίηση του μισθίου με οποιαδήποτε χρήση επικίνδυνη για την ασφάλεια του μισθίου, επιβλαβή ή ανθυγιεινή και οποιαδήποτε άλλη χρήση, έστω και για ελάχιστο χρόνο πλην των ανωτέρω καθοριζόμενων στην παρούσα χρήσεων. Επίσης , απαγορεύεται η χρήση που προσβάλλει τα χρηστά ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του Πλανητέρου και του Δήμου Καλαβρύτων.

18. Το αντίτιμο του καταναλισκομένου ρεύματος, τα τέλη αποκομιδής απορριμμάτων, τα τέλη υδρεύσεως, χαρτοσήμου επί του ενοικίου 3,8% κ.λ.π. βαρύνουν αποκλειστικά και μόνον το μισθωτή, ο οποίος οφείλει να καταβάλλει αυτά εμπρόθεσμα. Ωσαύτως, βαρύνουν το μισθωτή τα έξοδα σύνταξης του μισθωτηρίου συμβολαίου και τα έξοδα δημοσιεύσεως διακηρύξεως της δημοπρασίας, τα οποία πρέπει να καταβληθούν κατά την υπογραφή της συμβάσεως στο Ταμείο του Δήμου.

19. Ο μισθωτής υποχρεούται στην καταβολή όλων των δημοτικών τελών και φόρων και άλλων δικαιωμάτων που έχουν επιβληθεί ή θα επιβληθούν. Επίσης είναι υποχρεωμένος με δαπάνες του να ηλεκτροδοτεί επαρκώς το μίσθιο και τον εξωτερικό χώρο που χρησιμοποιεί ενώ τον ίδιο βαρύνουν οι δαπάνες επανασυνδέσεως τις ηλεκτρικής παροχής.

20. Ο μισθωτής υποχρεούται να λάβει τις κατά νόμο απαιτούμενες άδειες για τη λειτουργία του παραπάνω μισθίου (ισόγειας αίθουσας του δημοτικού κτιρίου Πλανητέρου) για τη χρήση που το προορίζει και η οποία κατωτέρω στον 23ο όρο συμφωνείται, και να τηρεί τον κανονισμό λειτουργίας του καταστήματος ως και τις Αστυνομικές, Υγειονομικές, Πολεοδομικές, Αγορανομικές ή τις τυχόν άλλες ειδικές διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά, ευθυνόμενος για κάθε παράβαση τους. Ο μισθωτής υποχρεούται να έχει το κατάστημα σε λειτουργία πάντοτε και κατά τις εκάστοτε καθοριζόμενες ώρες εργασίας των ομοειδών καταστημάτων.

21. Σε περίπτωση παράβασης κάποιου όρου εκ μέρους του μισθωτή θα ευθύνεται αυτός, όχι μόνο για όλα τα δικαιώματα του εκμισθωτού, αλλά και θα αποβάλλεται εκ του μισθίου σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

22. Η μίσθωση γίνεται ενεργή και ισχυρή με την παράδοση του μισθίου στον πλειοδότη, η οποία θα γίνει ταυτόχρονα με την υπογραφή της σύμβασης, οπότε αρχίζει και η υποχρέωση του μισθωτού στην καταβολή ταυ μισθώματος. Το μίσθωμα θα καταβάλλεται, μέσα στο πρώτο πενθήμερο κάθε μισθωτικού μηνός στο Ταμείο του Δήμου Καλαβρύτων, της καταβολής του δυναμένης να αποδειχθεί, μόνο, με έγγραφη εξοφλητική απόδειξη, αποκλειομένου, παντός άλλου, μέσου και αυτού ακόμη του όρκου.

23. Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί, αποκλειστικά και μόνο, για παραδοσιακό καφενείο - σνακ μπαρ, απαγορευμένης ρητά της χαρτοπαιξίας και οποιουδήποτε άλλου τυχερού παιχνιδιού, σ’ αυτό. Ιδίως απαγορεύεται η χρήση ηλεκτρονικών παιχνιδιών, πλην, όσων με ειδικές διατάξεις επιτρέπονται. Οποιαδήποτε άλλη χρήση ή μετατροπή της χρήσης του μισθίου πλην των ανωτέρω περιοριστικώς αναφερομένων χρήσεων, απαγορεύεται ρητά και αποτελεί λόγο αθέτησης της σύμβασης αυτής, εκτός εάν, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, μετά από αιτιολογημένο αίτημα του μισθωτή, την επιτρέψει.

24. Ο μισθωτής υποχρεούται ρητά επίσης:

· Να το διατηρεί σε λειτουργία του μισθίου καταστήματος καθόλην την διάρκεια του έτους.

· Να συντηρεί, εσωτερικά και εξωτερικά, το κτίριο, σε άριστη κατάσταση και πάντα με την έγκριση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καλαβρύτων, οπότε αυτό το ζητάει ο Δήμος και αντικειμενικοί λόγοι το επιβάλλουν.

· Nα διατηρεί το μίσθιο σε άριστη κατάσταση σε όλη της διάρκεια της μίσθωσης καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο, μεριμνώντας για την άμεση αποκατάσταση βλαβών στα δίκτυα υδρεύσεως, αποχέτευσης, ηλεκτρο-φωτισμού, κεντρικής θερμάνσεως κλπ..

· Να διαθέτει και να παραχωρεί, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, το μίσθιο (ισόγεια αίθουσα του κτιρίου), όταν το ζητήσουν η κοινότητα, οι σύλλογοι και η ένωση Μύλων και Υδροτριβών του Πλανητέρου, για την πραγματοποίηση εκδηλώσεών τους, μετά από συμφωνία με το μισθωτή για την συγκεκριμένη ημέρα και μέχρι, το ανώτερο, τρείς (3) ημέρες, το χρόνο, για καθέναν από τους ανωτέρω φορείς και εφόσον οι ανωτέρω φορείς αναλαμβάνουν τις δαπάνες λειτουργίας του.

Η παρούσα διακήρυξη θα δημοσιευθεί (10) ημέρες πριν την δημοπρασία και θα αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη δημοπρασία μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά από τον υπάλληλο του Δήμου, γραμματέα της οικονομικής Επιτροπής κ. Απόστολο Σωτηρόπουλο στο τηλέφωνο 26923 60406 και fax 26920 23330.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Γεώργιος Λαζουράς

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 19:51
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ