Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Προκήρυξη Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης Γιάννη Κουτσοχέρα

athlwnΣας πληροφορούμε ότι, ο Δήμος Καλαβρύτων προκηρύσσει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης για εικοστή συνεχή χρονιά, με τίτλο «Άθλον Ποιήσεως - Γιάννης και Λένα Στρέφη Κουτσοχέρα», τιμώντας τον προικισμένο λογοτέχνη και μαχόμενο επιστήμονα. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται τους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ, όλης της Χώρας, στους μαθητές σχολείων της Κύπρου καθώς και στους φοιτητές και σπουδαστές των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. Το θέμα του διαγωνισμού θα είναι σχετικό με το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του διαγωνισμού, κ. Χρίστο Φωτεινόπουλο στο τηλ: 26920–23646 ή στο E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

Στα συνημμένα βρίσκεται η Προκήρυξη του Διαγωνισμού στην οποία αναφέρεται ο τρόπος διεξαγωγής του και τα βραβεία – έπαθλα που θα δοθούν. 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 16:14
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ