Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

Περίληψη διακήρυξης πρόχειρου Διαγωνισμού για την προμήθεια «Οικοδομικών υλικών για τη Δ.Ε. Παίων»

agendaΟ Δήμαρχος Καλαβρύτων Ν. Αχαΐας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό - πρόχειρο διαγωνισμό (Ε.Κ.Π. - Ο.Τ.Α. άρθρο 23, παρ. 4) με σφραγισμένες προσφορές και αξιολόγηση προσφορών, με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ε.Κ.Π. - Ο.Τ.Α., την προμήθεια

«Οικοδομικών υλικών για τη Δ.Ε. Παίων»

προϋπολογισμού 16.260,16 €. χωρίς Φ.Π.Α. και απαιτούμενης πίστωσης 20.000,00 € μαζί με το ΦΠΑ, η οποία και θα καλυφθεί από Δημοτικούς Πόρους, με υπάρχουσα πίστωση το ποσό των 20.000,00 €. για το έτος 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν στο Δήμο Καλαβρύτων αίτηση-φάκελο προσφοράς για την ανωτέρω προμήθεια, ο οποίος θα είναι συνταγμένος σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην διακήρυξη, και θα πρέπει να κατατεθεί στα γραφεία του Δήμου Καλαβρύτων, μέχρι την 23η Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ.
Αν για οποιοδήποτε σοβαρό λόγο κηρυχθεί άγονος τότε θα επαναληφθεί την 30η Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ.
Δεκτοί στον διαγωνισμό γίνονται αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου είδους, εγγεγραμμένοι σε επαγγελματικό και εμπορικό επιμελητήριο.

Με τον φάκελο προσφοράς θα κατατεθούν – επί ποινή αποκλεισμού – από τους προμηθευτές:
-Πιστοποιητικό εγγραφής στο οικείο Επιμελητήριο, πιστοποιητικό φορολογικής & ασφαλιστική ενημερότητας.
- Υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνεται ότι δεν τελούν υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συμβιβασμό, η άλλη ανάλογη κατάσταση και επίσης ότι δεν τελούν υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση η έκδοσης απόφασης αναγκαστικής εκκαθάρισης η αναγκαστικής διαχείριση η πτωχευτικού συμβιβασμού η υπό άλλη ανάλογη διαδικασία.
- Υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνεται η γνώση των όρων διακήρυξης, η συμφωνία με τις προδιαγραφές, οι τοπικές συνθήκες των ζητουμένων ειδών, ο χρόνος παράδοσης, ο χρόνος εγγύησης και η ισχύς της προσφοράς καθώς και ότι έχει λάβει γνώση της συγγραφής υποχρεώσεων.
- Εντός του Φακέλου Προσφοράς θα περιλαμβάνεται σφραγισμένος ο Φάκελος Οικονομικής Προσφοράς του προμηθευτή, ο οποίος θα περιέχει συμπληρωμένα τον Προϋπολογισμό Προσφοράς και το Τιμολόγιο Προσφοράς, τα οποία περιλαμβάνονται στην αρ. 20/2015 σχετική Μελέτη του Δήμου Καλαβρύτων.
Ο συνοπτικός – πρόχειρος διαγωνισμός αυτός διενεργείται με βάσει την αριθμ. 5309/03-06-2015 διακήρυξη του Δημάρχου Καλαβρύτων και τις σχετικές διατάξεις του νόμου.
Πλήρη γνώση της διακήρυξης αυτής καθώς και των λοιπών στοιχείων της προμήθειας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων www.Kalavrita.gr, όπου είναι αναρτημένα.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα έγγραφα της προμήθειας μπορούν να ζητηθούν από τα γραφεία του Δήμου Καλαβρύτων (τηλ. 2692022666-2692360424 αρμόδιος ο κ. Σπύρος Παπαδόπουλος).
Η εκτέλεση της προμήθειας θα γίνει σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Ε.Κ.Π.- Ο.Τ.Α και τις προδιαγραφές και τους όρους της Συγγραφής Υποχρεώσεων της αρ. 20/2015 μελέτης του Δήμου Καλαβρύτων Ν. Αχαΐας.
Ο μειοδότης θα υποβάλει εγγυήσεις καλής εκτέλεσης σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ε.Κ.Π.- Ο.Τ.Α.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ              

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΟΥΡΑΣ    

Ακολουθούν σε συνημμένα, η Διακήρηξη και το Έντυπο.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 13:46
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ