Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

agendaΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ:(1. Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης, 2. Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, 3. Σχολική Επιτροπή Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης, 4. Σχολική Επιτροπή Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης, 5. ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - Σπήλαιο Λιμνών Καστριών και 6. Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Α.Ε. ΟΤΑ), προϋπολογισμού:

[206.991,87 € + Φ.Π.Α. (23%) = 254.600,00 €]

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Διακηρύσσει ότι:

Προκηρύσσει ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης, σε ακέραιες μονάδες, στη μέση τιμή λιανικής πώλησης κατά την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εβδομαδιαίο Δελτίο Επισκόπησης τιμών καυσίμων που εκδίδεται από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (φαίνεται στην ιστοσελίδα http://www.fuelprices.gr/CheckPrices) για το Νομό Αχαϊας, Δήμο Καλαβρύτων, για κάθε, προς προμήθεια, είδος ξεχωριστά (πετρέλαιο diesel κίνησης, βενζίνη αμόλυβδη 95 οκτ. και super και πετρέλαιο θέρμανσης), το οποίο συμφωνεί με τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους της διακήρυξης, στις 22 Ιουλίου 2015, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 10:30 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) στο Δήμου Καλαβρύτων, Ευσεβίου Κηπουργού 6, 1ος όροφος, Καλάβρυτα, T.K. 25001 ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμού.
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, υποψήφιοι προμηθευτές, μπορούν να υποβάλλουν, είτε, μία (1) προσφορά για το Δήμο και τα έξι (6) νομικά του πρόσωπα, δηλαδή για το σύνολο της προμήθειας και των φορέων της, είτε, προσφορά ή προσφορές για μέρος της προμήθειας, ανά νομικό ή νομικά πρόσωπα και ανά γεωγραφική(-ες) - δημοτική(-ες) ενότητα(-ες) – όπως αυτές προσδιορίζονται ανωτέρω στους πίνακες υπό (α), (β) και (γ) – του Δήμου Καλαβρύτων και ανά γεωγραφική ενότητα (Καλαβρύτων ή Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων), όσον αφορά τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η παραπάνω προμήθεια, γίνεται συγκεντρωτικά, από το Δήμο Καλαβρύτων, για τις ανάγκες του Δήμου και των έξι (6) νομικών του προσώπων, ήτοι: 1) του Κέντρου Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης, Ν.Π.Δ.Δ., 2) του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, Ν.Π.Δ.Δ., 3) της Σχολικής Επιτροπής Α΄/θμιας Εκπαίδευσης, Ν.Π.Δ.Δ., 4) της Σχολικής Επιτροπής Β΄/θμιας Εκπαίδευσης, Ν.Π.Δ.Δ., 5) της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - Σπήλαιο Λιμνών Καστριών, Ν.Π.Ι.Δ. και 6) της Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων», αλλά, οι συμβάσεις με τον προμηθευτή ή τους προμηθευτές που θα αναδειχθούν, θα υπογραφούν από το κάθε φορέα ξεχωριστά.
Σχηματικά και συγκεντρωτικά, τα προς προμήθεια είδη, οι ποσότητες αυτών, η ενδεικτική και συνολική αξία της ανά φορέα προμήθειας (Δήμος Καλαβρύτων και έξι (6) νομικά του πρόσωπα), φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

pinakas

Σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί η Δημοπρασία για οποιοδήποτε λόγω ή κηρυχθεί άγονη τότε η Δημοπρασία θα επαναληφθεί και θα διενεργηθεί την 29-07-2015, ημέρα Τετάρτη, στις 10:30 πμ.
Ο προϋπολογισμός της προμήθειας είναι 206.991,87 € συν Φ.Π.Α. 23% και η χρηματοδότηση θα γίνει από πόρους του Δήμου και από πόρους των έξι (6) νομικών του προσώπων, με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές της αρμόδιας υπηρεσίας (τεύχη μελέτης του Δήμου Καλαβρύτων), σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ «Ενιαίος Κανονισμός Προμηθειών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και των υπολοίπων σχετικών διατάξεων και σε εκτέλεση των υπ’αριθμ. 16/2015 και 177/2015 αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου και των 6/2015 και 92/2015 αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής.
Ο Δήμος και τα έξι (6) νομικά του πρόσωπα δεν υποχρεούνται να απορροφήσουν το σύνολο των ποσοτήτων που αναγράφονται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό. Αντιθέτως μπορεί να υπερβεί την προμηθευόμενη ποσότητα κατά πενήντα (50%). Εφόσον όμως κριθεί σκόπιμη η προμήθεια του συνόλου των ποσοτήτων καθώς και η υπέρβασή τους, ο μειοδότης υποχρεούται να ανταποκριθεί στην απαίτηση του Δήμου και των νομικών του προσώπων.
Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι διαθέτουν τα προσόντα και δικαιολογητικά συμμετοχής σε διαγωνισμό δημοτικών προμηθειών (φυσικά ή νομικά πρόσωπα – ημεδαπά ή αλλοδαπά, συνεταιρισμοί ή ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά) γραμμένοι στα αντίστοιχα επιμελητήρια.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ότι ο διαγωνιζόμενος είναι πλήρως ενήμερος της διακήρυξης αυτής και αποδέχεται όλους τους όρους ανεπιφύλακτα.
Η επίδοση της προσφοράς από τον διαγωνιζόμενο αποτελεί τεκμήριο ότι αυτός είχε και έλαβε υπόψη κατά την σύνταξη της προσφοράς τους τις γενικές συνθήκες της προμήθειας ως και τα συμβατικά στοιχεία της αντίστοιχης μελέτης.
Η εγγύηση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται σε ένα τοις εκατό (1%) του συνολικού προϋπολογισμού της προμήθειας (όπως καθορίσθηκε με την 92/2015 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καλαβρύτων). Ειδικότερα, η εγγύηση συμμετοχής, που πρέπει να κατατεθεί, από κάθε ενδιαφερόμενο που θα υποβάλλει προσφορά για το σύνολο της προμήθειας και των φορέων της και για το σύνολο των ποσοτήτων και ειδών καυσίμων, θα ανέρχεται στο ποσό των 2.069,92 ευρώ. Όταν ο διαγωνιζόμενος υποβάλλει προσφορά, για μέρος της προμήθειας, ανά φορέα προμήθειας (το Δήμο, με τις τρεις (3) ως άνω (πίνακα) γεωγραφικές - δημοτικές ενότητες ή τα νομικά του πρόσωπα) και ανά γεωγραφική - δημοτική ενότητα του Δήμου Καλαβρύτων και όχι ανά είδος καυσίμου, η προσφορά του αυτή, γίνεται δεκτή και στην περίπτωση που η εγγύηση που θα προσκομίσει, καλύπτει το προαναφερόμενο ποσοστό 1%, όχι, επί του συνόλου του ενδεικτικού προϋπολογισμού της μελέτης, αλλά, επί του μέρους του, που αντιστοιχεί στο μέρος της προμήθειας, ανά φορέα προμήθειας, για το οποίο υποβάλλει προσφορά ο διαγωνιζόμενος. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, η κατακύρωση περιορίζεται για το μέρος της προμήθειας, ανά φορέα προμήθειας, που καλύπτεται από την εγγύηση.
Αναλυτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την συμμετοχή στο διαγωνισμό καθώς και οι λοιποί όροι και προϋποθέσεις διεξαγωγής του, ορίζονται στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 6394/26-6-2015 Διακήρυξη του Δημάρχου Καλαβρύτων.
Οι ενδιαφερόμενοι για την δημοπρασία μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη, τα τεύχη δημοπράτησης, το έντυπο για την σύνταξη και υποβολή της προσφοράς κ.λ.π., πληροφορίες σχετικά με τη προμήθεια, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες υποδοχής του κοινού και μέχρι την προηγούμενη ημέρα της δημοπρασίας, από το γραφείο του Τμήματος Έργων του Δήμου Καλαβρύτων.
Η μελέτη και η διακήρυξη βρίσκονται στα γραφεία του Δήμου Καλαβρύτων (Δημαρχείο) Καλαβρύτων, ευρισκόμενο επί της οδού Ευσεβίου Κηπουργού, αριθ. 6, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, να λαμβάνουν γνώση αυτών (τηλ.: 2692.360407, 2692.360414 - 417, fax: 26920.23330, Τ.Κ. 25001 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ). Επίσης, θα παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στη Συγγραφή Υποχρεώσεων και τα λοιπά τεύχη του παρόντος διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων, www.kalavrita.gr.
Αρμόδιοι υπάλληλοι για πληροφορίες είναι οι κ.κ. Απόστολος Σωτηρόπουλος και Ιωάννα Τσίπηρα, στα παραπάνω τηλέφωνα και fax και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν το Δήμο Καλαβρύτων.

Ακολουθούν όλα τα στοιχεία σε pdf:

επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ